2777
2789
عنوان

بیاید هر کس یه خلاصه از یه فیلم بگه بقیه حدس بزنن چه فیلمیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 709 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون فیلمه که دختره پسررو نمیخاس پسره همش پیگیرش بود دختره برگشت ی سیلی زد پسره دستشو گزاشت جای سیلی ...

بعدم اسیدپاشیدتوصورت دخترخ

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بفرست یبار دیگه حال ندارم بگردم

ببين يه فيلم خارجيه كه چنتا دوست متاهل با هم یه آپارتمان طبقه بالای یه برج می گیرن و هر دفه یکیشون می ره اونجا و فلان!!!! بعد یه دختره کشته می شه!!! نمی دونن با کدومشون بوده و کی کشته ش!!!

بهترین فیلم دنیا و عاشقانه ترین فیلم دنیاس طورب که اشکمو دراورده      تو روستا پنج شش ...

وای اسمشو بگو دانلود کنممم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
😂ترکیدمم

😅😅

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

فیلمی که پسره و دختره عاشق همن اما دختره برا خرج خونوادش میره دبی مدل شه اما اونجا میخوان استفاده ابزاری ازش بکنن خودکشی میکنه

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

دختره پرستاره ویه پسره عاشقه و بزرگ آقا بخاطر بچه دارنشدن دخترش اینو واسه دامادش میگیره بعد که دامادش عاشقش میشه و بچه میارن طلاقش میدن میره با اونیکه اول عاشقش بود ازدواج میگنه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage