2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3557 بازدید | 175 پست
نه عزیزم شما رو موج فمینیسم زده وگرنه اینکه من میگم دلم برای مردها میسوزه دلیل نیست که شما این برداش ...

اینا حتی منطقشون هم مشکل داره 

تا همچین افراد بی منطقی هستن مشخصه ک سیستم قضایی هم مشکل داره

چون از شوهرت تعریف کردی بهشون فشار اومده و تو شدی زن ستیز 

نمیدونم پدر و برادر و مردای اطرافشون چجور آدمایی بودن ک ایقد نسبت ب مرد عقده دارن و اگ یکی ی تعریف کنه شروع میکنن ب ساز مخالف و رفتار های بی منطق 

تو جامعه آدمی ک معتقد باشه بین زن و مرد خوب و بد داریم خیلیییی کمه و اکثرا ادعا هستن ، منطقشون فقط راجع ب یا زن صدق میکنه یا مرد!! 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

@myhubbybestie‍ 

بیا گلم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقت میگ از رو جنسیت نگیم ولی برا زن ها بگیم؟!چ منطق عجیبی!!هیچ فرقی با آقایونی ک نسبت ب زن عقده دا ...

چرا باید از مردهایی که در درازای یک تاریخ به جنسیتم ظلم و توهین کردن و اسم جنسیت دوم رو روی من گذاشتن کینه و عقده به دل نگرفته باشم؟ 

اینکه شما نگرفتی نشان دهنده‌ی ناآگاه بودنته 

من هم صحبتی با آدمی که چیزی از این مسائل مهم و حیاتی نمیدونه ندارم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

مردها از هم جنس های قاتل و متجاوز خودشون دفاع میکنن اونوقت شما فکر کن حمایت از زنانی که یک عمر بهشون ...

همین که چند میلیارد مذکر رو تو دسته متجاوز و مدافع متجاوز قرار دادی مشخص می‌کنه یه جنسیت‌زده‌ای

فکر می‌کنی راه درست مردستیزیه درحالی که فقط داری تو جبهه جنگ جنسیتی وقتت رو هدر میدی و گند میزنی به تمام تلاشی که تا الان برای برابری انجام شده

منبع مطالعه‌ات رو گسترش بده و صرفا نچسب به شیما و امثالش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اینا حتی منطقشون هم مشکل داره تا همچین افراد بی منطقی هستن مشخصه ک سیستم قضایی هم مشکل دارهچون از شو ...

اگه فقط اگه شوهر خودش تقدیر میکرد حرف شما درست بود ولی اول تاپیک گفت همه مردا چون سرکار میرن و بعدشم ریپ زدو گفت مگه زنا که اشپزی و شست و شو بچه داری و خونه داری و میکنن به مردا میرسن

لطفا تاپیکشو با دقت بخون تا بفهمی کاملا هم زن ستیزه

اینی ام که ما میگیم ربط به پدر و برادر خودمون نداره زنایی که حرفشون رو بلند میزنن از سمت پدر و یا برادر خیلی عزیز و بزرگ هستن و اونایی که شما میگی معلوم نیست پدر و برادر خودشون چجوریه اونا انقد توسری خور هستن که میترسن حرفی بزنن

پس اینجوری حرف استارترو نپیچون

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مردا اگه سختی نکشن پرنسس میشن 

اشکال نداره عوضش شما خونه رو براش تبدیل به محل عشق و آرامش کن بیاد خونه همه استرس هاش کم شه 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

پس اون کاربرا که دو شب پیش میگفتن روی زمین مرد نباشه ما زنها آزاد زندگی کنیم  چطور میخوان  این بار سنگین رو به پوش بکشن !!!

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!