2777
2789
۳۵ روزه زایمان کردم ...بالاخره تجربه اولمه وبرای دخترم خیلی زود هول میکنم از طرفی خواب نداره منم خیل ...

اوایل عادیه من تا ۳ ماه فقط بی دلیل و با دلیل گریه میکردم هورمونات به هم ریخته کم کم خوب میشی 

از دریا آموختم هرکس که از حدش گذشت غرقش کنم .
بچه ها قضيه اين تاپيك كه تو پربازديداس چيه؟؟ كه گفته مثل ديوي حرف بزنيم رفتم يه نگاه كردم چيزي متوجه ...

توی کلاه قرمزی دیوی همه چیو برعکس میگفت من تاپیک و ندیدم ولی احتمالا همینه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون که اره   وعده ی اول رو همیشه خوب می زارم منظورم اون بود

اهان خب میتونی زرشک پلو با مرغ بذاری من که دوست دارم😂

خیلی خودتو اذیت نکن منم مامانم هر وقت مهمون میاد پیشمون خیلی کلافه چیزی بپزم میشه

وای الهی فدات شم ایشالا زود حل میشه مشکلت

خدانکنه گلم.....تروخدا دعا کن برام....حداقل شوهرم یکم ارووم شه و بتونه منم ارووم کنه انقد شیر حرصی ب این بچه ندم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
توی کلاه قرمزی دیوی همه چیو برعکس میگفت من تاپیک و ندیدم ولی احتمالا همینه

آره تو اون تاپيكم همه چيو برعكس ميگن من كلاه قرمزيو نديدم 😁

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
تازه سوپرمارکت دارن.تازه مادرشوهرم میاد خونمون همه چی میارم براش تازه بهشم میگم من همیشه اونجوریم &n ...

خودتو بزن به غش بگو دارم از گرسنگی میمیرم😂😂

اوایل عادیه من تا ۳ ماه فقط بی دلیل و با دلیل گریه میکردم هورمونات به هم ریخته کم کم خوب میشی 

خب آخه اینجوری زندگیم میره رو هوا شوهرمم ک درک نمیکنه یکی باید خودشو بفهمه ۴روزه ک کلااا دعوا داریم خیلی بهمم ریختم نمیدونم باید چ کنم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
آره تو اون تاپيكم همه چيو برعكس ميگن من كلاه قرمزيو نديدم 😁

دیوی خیلی بامزس بزن تو آپاراتی جایی ببینش حتما یه تیکشو

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...