2777
2789

بله 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

از اطراف حرم تا ترمینال مرکزی اتوبوس میبره یا حتما باید با اسنپ برم؟چون خودم تنهام میخوام با یه وسیله امن برم ترمینال شبم هست

دلم برات تنگ شده حسین

از اطراف حرم تا ترمینال مرکزی اتوبوس میبره یا حتما باید با اسنپ برم؟چون خودم تنهام میخوام با یه وسیل ...

اتوبوس میبره ولی تا ساعت ۹‌ کار می کنند 

اسنپ مطمئنه 

برا اتوبوس باید  بری میدان مطهری و بعد اتوبوس های بهشت معصومه رو  سوار شی . بنظرم اسنپ برو که تو شلوغی نیفتی . چون تا ۹ هم نیستن و بار دستت نگیری و سنگینی ولی  باز از راننده هم بپرس که ترمینال میبره اگه خواستی با اتوبوس بری  ... جهت احتیاط بیشتر

اسنپ رفتی عقب پشت سر راننده سوار شو و گوشیت رو بگیر دستت . حواست باشه چیزی نیست . شیشه یه کم پایین و قفل هم پایین ... 

اما خیالت راحت چیزی نمیشه 

بعدش هم تو ماشین نگو مسافری .کلی میگما ... بالاخره همه مثل هم نیستن . چون بعضیا شاید صمیمی بخوان بشن . این هم جهت احتیاط 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کرایه اتوبوس هم باید با کارت بانکی بکشی . چون حتما کارت قم رو نداری

با کارت بانکی ... میری جلوی قسمت آقایان . پیاده که شدی

با کارت بانکی ۶ میشه 

اتوبوس میبره ولی تا ساعت ۹‌ کار می کنند اسنپ مطمئنه برا اتوبوس باید بری میدان مطهری و بعد اتوبوس ها ...

نمیدونم چرا تازگیا از اسنپ میترسم 

تو شهر غریب هم بیشتر

دلم برات تنگ شده حسین

کرایه اتوبوس هم باید با کارت بانکی بکشی . چون حتما کارت قم رو نداریبا کارت بانکی ... میری جلوی قسمت ...

ممنون از اطلاعاتت گلم خدا خیرت بده

دلم برات تنگ شده حسین

نمیدونم چرا تازگیا از اسنپ میترسم تو شهر غریب هم بیشتر

ترس نداره . توکل به خدا کن

بعدش هم نگو مسافری و بلد نیستی ... کلا حرف نزن با راننده . فقط سلام و خدانگهدار 

🙏

ممنون از اطلاعاتت گلم خدا خیرت بده

خواهش می کنم و تشکر از دعای قشنگتون . سالم باشی 

به دعاتون ... الهی آمین