2777
2789
من همسرم اقامت المان و عراق رو دارن اما همین ایران چون بزرگ شدن و کارش اینجاس خیلی کم میره چونکه میگ ...

من همسرم خودش چند سال فرانسه بوده الان راحت میتونیم بریم ولی خوب حاضر نیست به قول خودش پسر حاجی بودنش ترک کنه😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم خودش چند سال فرانسه بوده الان راحت میتونیم بریم ولی خوب حاضر نیست به قول خودش پسر حاجی بودن ...

چ جالب همسر منم به کربلایی معروفه تو یک بازار 

من که دوست دارم همسرم از ایران بره دیگه ام نیاد خخخ

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
چیا خریدی چه سایتی بوده راضی بودی؟

دیجی کالا ماساژور پا  و ماساژور کفی 

لنز از پیج لنزی شهر خودمون چون حالشو نداشتم برم تا مغازش خخخ

چ جالب همسر منم به کربلایی معروفه تو یک بازار  من که دوست دارم همسرم از ایران بره دیگه ام نیاد ...

😂😂من شوهرم به واسطه پدرش هم میشناسنش کلا دوست داره راه بره همه بگن پسر فلانی🤦🏻‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
😂😂من شوهرم به واسطه پدرش هم میشناسنش کلا دوست داره راه بره همه بگن پسر فلانی🤦🏻‍♀️

خخ نه من دیگه همسرم خودش تو کل شهرمون شناخته شده هست

تفریح که زیاد میرم نه مهاجرت برام شرایطش اوکی همسرم راضی نمیشه

عزيزم ميشه يه لحظه عكس خودتون بزاريد اخه تعريف زيباي تون زياد شنيدم هر وقت هم ميرسم دير رسيدم

مشتاق شدم ببينمتون 

البته اگه دوست داشتيد

خدایا شکرت 🙏🏻