mohiw مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 419 عنوان بیاین بحرفیم | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 102 پست حوصلم سر رفت بیاین حرف بزنیم 1398/05/16 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو۱۹ عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 147 فردا صبح قراره مادرشوهرم بیاد پیشمون تا شنبه چی بزارم ؟؟ هرچی برا خودتون مبذارین، خورش ، پلو ، کتلت، یه بارم آشی چیزی از بیرون
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56408 دوستان خونه مادرشوهرم شهرستان من مجبورم ۵الی ده روز اونجا بمونم روم نمیشه برم سر یخچال چیزی بخورم .خ ... واسه خودت تنقلات و اجيل ببر بزار توي كيفت خدایا شکرت 🙏🏻
عروسک۷۰ عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 1888 دوستان خونه مادرشوهرم شهرستان من مجبورم ۵الی ده روز اونجا بمونم روم نمیشه برم سر یخچال چیزی بخورم .خ ... وقتی حواسش نیس یا حمومه برو دلی از عزا دربیار از دریا آموختم هرکس که از حدش گذشت غرقش کنم .
mohiw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 419 دوستان خونه مادرشوهرم شهرستان من مجبورم ۵الی ده روز اونجا بمونم روم نمیشه برم سر یخچال چیزی بخورم .خ ... وقتی رفت دسشویی جایی برو سر یخچال هر چی خواستی بخور بیا عادی بشین سرجات
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9943 چرا عزیزم ۳۵ روزه زایمان کردم ...بالاخره تجربه اولمه وبرای دخترم خیلی زود هول میکنم از طرفی خواب نداره منم خیلی خسته شدم کسیم ندارم کمکم کنه شوهرمم تو بحران کاریه بدیه ب پرو پای هم هی میپیچیم ۴روزه ک کلا باهم دعوا داریم حال دلم خرابه دلم میخواد گریه کنم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم از شوهرمم دلخورم زییاااد ولی خب انقدم خستم ک حتی ناه رسیدن ب خودمم ندارم میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
کله_فندقی عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1448 دوستان خونه مادرشوهرم شهرستان من مجبورم ۵الی ده روز اونجا بمونم روم نمیشه برم سر یخچال چیزی بخورم .خ ... خودت بخر بزار تو کیفت یواشکی برو بخور عزیزم بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10749 بچه ها قضيه اين تاپيك كه تو پربازديداس چيه؟؟ كه گفته مثل ديوي حرف بزنيم رفتم يه نگاه كردم چيزي متوجه نشدم يعني چي ديوي؟؟😁😁 I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4850 هرچی برا خودتون مبذارین، خورش ، پلو ، کتلت، یه بارم آشی چیزی از بیرون اره اون که اره وعده ی اول رو همیشه خوب می زارم منظورم اون بود دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
mohiw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 419 روز اول پری باید پیاده برم جایی 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿 وای خیلی بده
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9943 چرا😔 ۳۵ روزه زایمان کردم ...بالاخره تجربه اولمه وبرای دخترم خیلی زود هول میکنم از طرفی خواب نداره منم خیلی خسته شدم کسیم ندارم کمکم کنه شوهرمم تو بحران کاریه بدیه ب پرو پای هم هی میپیچیم ۴روزه ک کلا باهم دعوا داریم حال دلم خرابه دلم میخواد گریه کنم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم از شوهرمم دلخورم زییاااد ولی خب انقدم خستم ک حتی ناه رسیدن ب خودمم ندارم میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
پری،دریایی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3061 نشنیدی موزیک سندی هست این نه نشنیدم عزیزم. بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!! اما بدان خدايى هم هست
رنکیک عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1734 تازه سوپرمارکت دارن.تازه مادرشوهرم میاد خونمون همه چی میارم براش تازه بهشم میگم من همیشه اونجوریم
mohiw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 419 ۳۵ روزه زایمان کردم ...بالاخره تجربه اولمه وبرای دخترم خیلی زود هول میکنم از طرفی خواب نداره منم خیل ... وای الهی فدات شم ایشالا زود حل میشه مشکلت