2777
2789
عنوان

اخلاق گند همسر جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوکه یکم😐مگ چی توکمده؟اینستارو ا کجافهمیدی داره؟

یه کم نه خیلی مشکوکمشکوک. قبلاً هم ازش چیزایی دیدم اما بخشیدم اما دیگه بهش اعتماد ندارم روحم ذره ذره داره از بین می ره.هیچ وقت گوشیشو نمیده پسرم بازی کنه اماچندروز پیش گوشیسو داد تا پسرم بازی کنه اما خودش.خوابش برد بعد من گوشیو از.پسرم گرفتم دیدم اینستا داره

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
کلید کمدو واسه چی میبره دیگه!! مگه نمیخوای لباساشو اتو بزنی یا بشوری مثلا؟

کمد میز کامپیوترش نمیدونم چی داره توش که کلیدشو با خودش میبره 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
یه کم نه خیلی مشکوکمشکوک. قبلاً هم ازش چیزایی دیدم اما بخشیدم اما دیگه بهش اعتماد ندارم روحم ذره ذره ...

اوخ چ بد.من جات بودم حتما کمدشو بازمیکردم یجوری ببینم چی توشه.واینکه آیدیشو میدیم با ی پیج فیک فالوص میکردم 

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
اووه چ بد.چکارمیکنی اونوقت؟

میخابم تا لنگ ظهر

بعدش غذا میدم به نی نی

خودم یه چیزیرمیخورم.خونه رو مرتب میکنم.میام نی نی سایت.

ولو میشم جلو تی وی.

یکم میخابم ساعت هفت و هشت پا میشم شام درست میکنم.دوش میگیرم تا همسری بیاد

اوخ چ بد.من جات بودم حتما کمدشو بازمیکردم یجوری ببینم چی توشه.واینکه آیدیشو میدیم با ی پیج فیک فالوص ...

خوب بدیش اینه من اصلاًهیچی از اینستا سر در نمیارم.من نمیدونم آی دی داره یا نه اصلاًهیچی از اینستا سر در نمیارم.به سرم زده با یه سیم کارت دیگه امتحانش کنم.نظر شما چیه؟

من بودم قفلشو میشکوندم😂 بهش نمیگی چرا میبری؟

چرا میگم میگه تو کمدو بهم می ریزی و هزار جور بهانه های الکی

خوب بدیش اینه من اصلاًهیچی از اینستا سر در نمیارم.من نمیدونم آی دی داره یا نه اصلاًهیچی از اینستا سر ...

خب اینم میشه ولی درکمدشم بازکن

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
خوب بدیش اینه من اصلاًهیچی از اینستا سر در نمیارم.من نمیدونم آی دی داره یا نه اصلاًهیچی از اینستا سر ...

نه بابا شک نکن پا میده 

وقتی ام که پا بده میخای چی کنی؟؟

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
خب اینم میشه ولی درکمدشم بازکن

میترسم خیلی عصبی میشه چون بچه دارم نمیخوام اعصابشون خورد بشه  ببخشید یه سئوال دارم؟چجوری میتونم بفهمم که شوهرم تو اینستا آیدی داره یا نه؟ با شماره تلفنش میشه فهمید؟ یا چجوری میشه فهمید کیا رو لایک میکنه؟