2777
2789
عنوان

اخلاق گند همسر جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 63 پست

اینکه موبایلش هم رمز داره و هم اثر انگشت اینکه در کمدشو قفل میکنه و کلیدشو با خودش میبره اینکه تو همه ی کارا.خودشو دخالت میده حتی غذا درست کردن اینکه خیلی غرغروغرغرو هست اینکه اینستا داره میگه ندارم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادشکم وباد گلو زیاد داره بعضی اوقات میزنمش 

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ایتکه خوبه،،،شوهرمن که ساعت ده بعضی وقتاهم یازده میخوابه منم بایدکنارش درازبکشم بخوابم،اعصابم بهم می ...

یوقتایی میخوابه ولی در کل اکثرا بیداره منم زود بخوابم انقد کرم میریزه بیدارشم...خودمم دوست دارم فیلم ترسناک یا سریال میبینیم هرشب ولی دیگه تا ۴..۵ نمیکشم بیداربمونم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اسی کپی شوهره منه منم به این نتیجه رسیدم ک تحمل کنم و چیزی نگم چون بدتر میشه و دعوا و اعصاب خوردی... ...

دقیقا یه وقتایی خیلی رمانتیک میشه یه‌وقتاییم نمیشه با یه من عسل خوردش 

خوبه که خونه س.من همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم که چرا خونه نمیاد ظهرا. از ساعت هفت صبح میره ...

بهترمنکه شغلش جوریه که از ساعت دهونیم صبح خونس،تاساعت چهارونیم میخوابه،من ازجام نبایدتکون بخورم کوچیک ترین صدابلندمیشه باهام دعوامیکنه

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

تفاوت های که زیاد هستن ولی هنر واقعی کنار آمدن با تفاوت هاست خودم درگیر این چیزا نمیکنم چون چیزی که عوض نمیشه عاقلانه نیست خودتو عصبی کنی واسش داد فریاد بحث کنی واسش با آرامش عوض شد خوب نشد با خوبی خودم منتظر میمونم شاید کنار بزاره 

اینکه موبایلش هم رمز داره و هم اثر انگشت اینکه در کمدشو قفل میکنه و کلیدشو با خودش میبره اینکه تو هم ...

مشکوکه یکم😐مگ چی توکمده؟اینستارو ا کجافهمیدی داره؟

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
نه گلم فکر میکنی. من خیلی عصبی میشم چون تنهام. از صبح تا شب تنهاااا

یه وقتایی که صبح میره و عصر میاد انقدر حال میکنم اخه وقتایی که خونه اس نمیشه خونه تمیز کنم ولی در کل همیشه ادم از اون چیزی که داره راضی نیست مثل همین کم و یا زیاد بودنشون تو خونه

خیلی منم داره فک میکنه دانای کله و حرف حرف اونه همش زود عصبی میشه و زود جوشه برام هدیه نمیخره حس ...

با یه کف گرگی حله  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی