اینکه موبایلش هم رمز داره و هم اثر انگشت اینکه در کمدشو قفل میکنه و کلیدشو با خودش میبره اینکه تو همه ی کارا.خودشو دخالت میده حتی غذا درست کردن اینکه خیلی غرغروغرغرو هست اینکه اینستا داره میگه ندارم
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایتکه خوبه،،،شوهرمن که ساعت ده بعضی وقتاهم یازده میخوابه منم بایدکنارش درازبکشم بخوابم،اعصابم بهم می ...
یوقتایی میخوابه ولی در کل اکثرا بیداره منم زود بخوابم انقد کرم میریزه بیدارشم...خودمم دوست دارم فیلم ترسناک یا سریال میبینیم هرشب ولی دیگه تا ۴..۵ نمیکشم بیداربمونم
تفاوت های که زیاد هستن ولی هنر واقعی کنار آمدن با تفاوت هاست خودم درگیر این چیزا نمیکنم چون چیزی که عوض نمیشه عاقلانه نیست خودتو عصبی کنی واسش داد فریاد بحث کنی واسش با آرامش عوض شد خوب نشد با خوبی خودم منتظر میمونم شاید کنار بزاره
نه گلم فکر میکنی. من خیلی عصبی میشم چون تنهام. از صبح تا شب تنهاااا
یه وقتایی که صبح میره و عصر میاد انقدر حال میکنم اخه وقتایی که خونه اس نمیشه خونه تمیز کنم ولی در کل همیشه ادم از اون چیزی که داره راضی نیست مثل همین کم و یا زیاد بودنشون تو خونه