2777
2789
عنوان

اخلاق گند همسر جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 63 پست
نه بابا شک نکن پا میده  وقتی ام که پا بده میخای چی کنی؟؟

جدا میشم چون دو بار دیگه هم بخشیدمش اونم قول داد دیگه رفتارشو ترک میکنه.ذهنم آشفته هست اینجوری. دیگه تکلیفمو میدونم.چون ازش آتو دارم از ترس آبروش راحت طلاقم میده  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
میترسم خیلی عصبی میشه چون بچه دارم نمیخوام اعصابشون خورد بشه  ببخشید یه سئوال دارم؟چجوری میتونم ...

آیدی منظور همون اسمی هست ک واسه پیجش گذاشته...

میتونه باشمارش اینستاساخته باشه یا باایمیلش.اینستارو واسه خودت نصب کن اگ باشمارش ساخته باشه میتونی بری توقسمت مخاطبین اینستات ببینیش هست یا ن.واونجا میری توصفحش و پستاشو میبینی

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیدی منظور همون اسمی هست ک واسه پیجش گذاشته... میتونه باشمارش اینستاساخته باشه یا باایمیلش.اینستارو ...

ممنون عزیزم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.