2777
2789

چیزایی میبینم که تا چند وقت بهش فکر میکنم و ناراحتم

مثلاً دیروز که رفته بودیم یه دختر بچه ۵/۶ ساله با مادرش رو به روم نشسته بود. دختر رنگش پریده و چشماش خسته بود، یه مادر خیلی مظلومی هم داشت.

پدرش داشت داخل اتاق با دکتر صحبت میکرد در باز بود صداشون میومد دکتر بهش میگفت باید ببری آنژیو یه ۱۷ تومن و یه ۵ تومن هزینه‌ی.... میشه.

پدرش اومد بیرون و یه خانم اومد انژیوکت دست دختر رو باز کنه به باباش میگف من از کی به شما گفتم برو نوبت بگیر هنوز اینجا وایسادی و الان تایم کارشون تموم میشه برو زودتر.

من بچم گریه میکرد رفتم تو راه رو بیمارستان راه میرفتم اینا اومدن جلوی من وایسادن و خانمش بهش گف بیا بریم نوبت بگیریم همسرش داد زد سرش گف من نمیبرم میخای ببری بیا خودت ببر.

خیلی حالم گرفته شد از رفتار اون آقا مگه چی توی دنیا از زن و بچه ادم مهم تره 

بچه تون مشکل قلبی داره؟ پسر منم افتادگی میترال و ام آر داره هر شس ماه بک بار میبرمش اکو. من شده از لباسم یا خرید خودم میزنم ولی حتما برا اموزش و سلامتی بچه هام خرج میکنم

شاید پول نداشته گلم

نمیشه قضاوتشون کرد

ولی کاااش هیچ بچه ای تو دنیا مریض نمیشد😭

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تون مشکل قلبی داره؟ پسر منم افتادگی میترال و ام آر داره هر شس ماه بک بار میبرمش اکو. من شده از ل ...

دختر من رگ قلبش بسته اس 

اونم خانمه ظاهر خیلی خیلی ساده داشت بشدت مظلوم 

من میگم مردی ک وضع مالی خوبی نداره حداقل می‌تونه اخلاق خوب داشته باشه با رفتارش دلگرمی بده با زبون خوش بگه الان نمیتونم نوبت بگیرم نه اینکه جلوی مردم جلوی بچه طفل معصوم با زنش پرخاش کنه 

شاید پول نداشته گلمنمیشه قضاوتشون کردولی کاااش هیچ بچه ای تو دنیا مریض نمیشد😭

شاید

ولی من اطرافم بوده ازین مردا

که پول هم داشتن

ولی انگار فقط مادره بود که جوش میخورد و در پی درمان بود

پدره بی‌خیال می‌گفت چیزیش نیست ولش کن😑

جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفتیم  

راحلش چیع

صبوری کنن توکل ب خدا و کمک گرفتن از اطرافیان 

بخدا کمک میکنن مردم خوب هنوزم پیدا میشن

مثلا اگ من مطمئن میشدم مشکلشون مالی هست از اطرافیان خودم کمک جمع میکردم براش و خودمم وضع خوبی ندارم ولی در حد توان میذاشتم 

دختر من رگ قلبش بسته اس اونم خانمه ظاهر خیلی خیلی ساده داشت بشدت مظلوم من میگم مردی ک وضع مالی خوبی ...

دقیقا. یک بار هم با همسرم در مطب دکتری بودیم خانم مظلوم و ساده بود نمیدونم به شوهرش چی گفت . البته چیز خاصی نگفت ما هم شنیدم شوهرش یک مشت از کله زنش زد. همسرم رفت جلو و مرد رو کشید کنار که این چکاری هست میکنی مگر مرد زنش رو میزنه!!

صبوری کنن توکل ب خدا و کمک گرفتن از اطرافیان بخدا کمک میکنن مردم خوب هنوزم پیدا میشنمثلا اگ من مطمئن ...

زن و بچه اش خیلی مهمن و هیشکی حاضر نیست بچه اش مریض باشه و درد بکشه ولی اطرافیان نمیان ۲۲ ملیون بدن فامیل ما ک اینطورن تو بگو ۵ ملیون جمع کنید لازم دارن بخدا نمیدن میگن نداریم 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
زن و بچه اش خیلی مهمن و هیشکی حاضر نیست بچه اش مریض باشه و درد بکشه ولی اطرافیان نمیان ۲۲ ملیون بدن ...

شاید اون بنده خدا دوروبریای خودشون حمایتشون نکنن ولی آدم خیر پیدا میشه... و اینکه زن و بچه اش همینجوریشم حالشون بد هست اون مرد اگه دلگرمی نده و شونه خالی کنه پس پشتشون ب کی گرم باشه😔

شاید اون بنده خدا دوروبریای خودشون حمایتشون نکنن ولی آدم خیر پیدا میشه... و اینکه زن و بچه اش همینجو ...

مردا تو عصبانیت اینجوری هستن دیگه اونم اعصابش خورد بوده واسه دخترش 🥺خدا همه مریضا رو بده ایشالا و بلا هم از بچه شما دور باشه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺