2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه، سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 100 پست
نه متوجه نشدم یه چیزی حس کردم درد نبود یه نقطه از کمرم حالت سردی بهم دست داد بعد دراز کشیدم یه ۲۰ ثا ...

عه واقعا حرفت دل گرمی داد بهم خیلییییی میترسیدم مرسی عزیزم و یه سوال دیگه!!!خودت انتخاب میکنی که بی حسی بزنن یا بیهوشی و کدومش بهتره؟؟؟

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم دقیقا نگرانی زمان بارداری منو داری، چقد من از آین تاپیکا میزاشتم،عزیزم ببین ی سری با طبیعی موافقن ی سری با سزارین،هرکس ی تجربه ای داره، بدن با بدن فرق داره یموقع می بینی طبیعی با تمام سختی ها و درداش برا شما جواب میده یا نه سزارین میکنی و خیلی هم راضی 

همه میگن با طبیعی قسمت واژن دیگه مث سابق نمیشه خب هرچیزی دست بخوره مشخصه مثل اولش نمیشه، و سزارین هم متاسفانه 7 لایه از شکم رو برش،میدن و اون شکم دیگه شکم سابق نمیشه و باید با احتیاط کارای سنگین انجام بدی، من خودم سزارین کردم اورژانسی شد اما راضی ام 

شما باید بنشینی فکراتو بکنی که آیا ترجیح میدی شکمت پاره شه یا واژنت بعد میتونی تصمیم بگیری

من مامان یک عدد عشق ناز هستم
اصلااا درد نداره من دوبار سزارین شدم هردوبار بی حسی بودم اصلااا متوجه زدن امپول نشدم

بخدا این جاریم از قصد این حرفا رو میزنه من همش بترسمو استرس بگیرم این همه آدم گفتن درد نداشت مرسی عزیزم

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
بخدا این جاریم از قصد این حرفا رو میزنه من همش بترسمو استرس بگیرم این همه آدم گفتن درد نداشت مرسی عز ...

😆😆😆😆صد در صد

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
عه واقعا حرفت دل گرمی داد بهم خیلییییی میترسیدم مرسی عزیزم و یه سوال دیگه!!!خودت انتخاب میکنی که بی ...

آره میپرسن،متخصص بیهوشی گفت نظر من بیهوشی بهتره عوارضش کمتره ولی من دوست داشتم ببینم اون لحظه رو بیحسی انتخاب کردم اصلا نترس بیخودی بهترین روزتو با استرس خراب نکن بخدا از دندون پزشکی رفتن برا من آسونتر بود

خانمایی که میگین واژن بعده طبیعی هیچ تغییری نمیکنه پس چرااینهمه ادم بعدش میرن جراحی زیبایی؟؟؟؟؟؟؟

بلاخره بدنا باهم فرق دارن. من سقط کردم چندروزم دکترا  نفهمیدن نینیم باد کرده بود تو دلم با طبیعی دفع شد. بزرگ بود هیچ تغییری نکردم

تروخداااااا پس این جاری بیشورم الکی منو میترسونه اون طبیعی زایمان کرده منم میخوام اختیاری سزارین کنم ...

نه 

مال من یه آقایی اومد تو اتاق عمل دکترم گفت دکتر بیهوشیه

بعد دکتره گفت بشین و دستات بزار روی پاهات 

گفت اول استریل میکنم پشتتونو با پنبه انگار یه چیزی مالید بعد گفت الان تزریق میکنم بی حسیو کم کم پاهات گرم میشه نترس

فقط همون اول حس آمپول که یه سوزن ریز تو بدن آدم میره متوجه شدم دیگه بعدش هیچی دیگه اون دکتره رفت بیرونو با کمک پرستارا دراز کشیدم و دکترم عمل و شروع کرد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
بچه هامشهددکتربرای سزارین اختیاری میشناسین؟ الان اصلادکتراسزارین نمیکنن

اره منم واسه همین میگم،منم مشهدم دکترم نظرزادس

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
دوست عزیزم دقیقا نگرانی زمان بارداری منو داری، چقد من از آین تاپیکا میزاشتم،عزیزم ببین ی سری با طبیع ...

چقدکامنتت زیباس عالی گفتی افرین ترجیح میدی واژن پاره شه یاشکم منم شکموترجیح دادم ازطبیعی وحشت دارم خداروشکرشکمم مثه قبل زایمان تخت شدترکم ندارم

درکل بستگی به خودت داره. ببین من از سزارین میترسیدم ولی از طرفی مطلقا نمیتونستم طبیعی رو قبول کنم. اصلا روند زایمان طبیعی برام قابل تصور نبود که هی معاینه بشم و بدون برنامه یهویی برم بیمارستان و رو تخت زایمان تو اون پوزیشن باشم. اینها همش جنبه روحی داره هرکس یجوره. ولی اگر طبیعی میخوای حتما حتما برو خصوصی. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش