2777
2789
عنوان

علاقه به دانشگاه فرهنگیان .بیاین بهم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان چیه بابا،دلتون خوشه،ما رفتیم چه گلی به سرمون زدن که شما میخای بری،اگه میشد برگردم عقب حتما ...

چ رشته ای بودی؟

چه دوست داشتی؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
فرهنگیان چیه بابا،دلتون خوشه،ما رفتیم چه گلی به سرمون زدن که شما میخای بری،اگه میشد برگردم عقب حتما ...

دقیقا منم اصلا قبول ندارم فرهنگیان رو کاش حقوق میخوندم اما فرهنگیان نه همه چی از دور قشنگه

دوستات قبول شدن؟ من از این لجم میگیره

اره همشون 

یه سالم خوندن حقوق دارن 

تازه مقایسه ام میشم خیلیییییس

کاریش نمیشه کرد درد بی درمونه 

من کشیدم درکت میکنم 🥺🥺🥺🥺

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
دوستات قبول شدن؟ من از این لجم میگیره

عزیزم هرکی مجاز بشه ب این منظور نیست ک حتما قبول نهایی میشه..من خیلیارو دیدم مجاز شدن اما دعوت ب مصاحبه نشدن و یا اگ دعوت ب مصاحبه شدن بخاطر رتبه بدشون رد شدن..پس فکر نکن ک دوستات قبول نهایی ان و میتونن بهت پز بدن

اره همشون  یه سالم خوندن حقوق دارن  تازه مقایسه ام میشم خیلیییییس کاریش نمیشه کرد درد ب ...

الان آسمون ب زمین نیومده ک والا ما ک خوندیم هیچ گوهی نیست جز عذاب برو حقوق بخون روانشناسی بخون یه دفتر وکالت بزن یا دفتر مشاوره تا اینکه با حقوق ماهی یه تومن معلمی زندگی بگذرونی

دقیقا منم اصلا قبول ندارم فرهنگیان رو کاش حقوق میخوندم اما فرهنگیان نه همه چی از دور قشنگه

فک میکنن چه اش دهن سوزیه،چهارسال عمرم و جوونیم حروم شد،تو اوج شلوغکاری و شینطت رفتم اونجا و سرخورده شدم

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام