2777
2789
عنوان

علاقه به دانشگاه فرهنگیان .بیاین بهم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 89 پست
وا چه ربطی به نفس  و جای گرم داره،من رفتم و دیدم هیچی نداره دارم از تجربم برای استارتر میگم

منم اگه سر برج حقوق میگرفتم همینارو میگفتم 

لطفا نخواه پز بدی 😒😒😒😒😒

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هرکی مجاز بشه ب این منظور نیست ک حتما قبول نهایی میشه..من خیلیارو دیدم مجاز شدن اما دعوت ب مصا ...

چرا دعوت به مصاحبه نشدن

به خاطر رتبه یا چیزه دیگه

منم اگه سر برج حقوق میگرفتم همینارو میگفتم  لطفا نخواه پز بدی 😒😒😒😒😒

نخیر چندرغاز حقوق معلم هییییچچچچچچچچچچچی نیست ،فک نکن الان داریم زیر باد کولر کیف میکنیم و میلیونی حقوق میگیریم،البته منم به خاطر پدرم رفتم این رشته وگرنه من میخواستم مدیریت امور مالی بخونم و اگر خونده بودم با امتیازی که داشتم الان یه کاره ای شده بودم،پشت میز نشینو و ماهی پنج شیش تومن حقوق،نه از صب تا ظهر سرو کله زدن با توله ها مردم گرفتن نهایت ۲تومن حقوق،امیدوارم قبول بشی بری فرهنگیان ببینم بازم میگی اونجا خوبه،بحث علاقش به کنار،من واقعا بچه هارو دوست دارم،اما وقتی بهت بها ندن و ببینی که هیچ کجا هیچ امتیازی نداری میفهمی چی میگم

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

واقعااا اوووه نمیدونم از مشاوری کسی یکی از اقواممون پلیسه خبر داره باید ازش بپرسم

اره بپرس حتما 

خبرشو به منم بده لطفا 

واقعن نیازمندم 

انشاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
من عاشق معلمی بودم  چرا خدا باهام‌این کرد ؟؟؟؟؟💔💔💔

من از شما عاشق تر بودم از بچگی اما الان میگم کاش نمیخوندم ببین هیچی مهمتر از جون سالم نیست الان اکثریت همکارای بازنشسته ی من تهش یه ماشین دارن بعدش دیگه هیچی و یه جسم بیمار بازم میگه همه چی از دور قشنگه

الان آسمون ب زمین نیومده ک والا ما ک خوندیم هیچ گوهی نیست جز عذاب برو حقوق بخون روانشناسی بخون یه دف ...

کسی پیش روانشناس نمیره زیاد و دو اینکه حقوق خوندی تازه باید ازمون وکالت بدی بین هفتاد هزار نفر و ظرفیت سه هزار نفر کل کشور.و دو سالم کاراموزی تازه بعدشم معلوم نیست پرونده داشته باشی یا نه!!!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖