2777
2789
عنوان

کیا آشپزاشون خیلی خوبه؟

351 بازدید | 38 پست

خانما تا حالا شده آشپزاتون خیلی خوب باشه ولی یهو مهمان دارین فداتون خوب نشه؟؟؟من دستپختم خوبه ولی گاهی برا مهمان یهو استرس میگیرم و واقعا خراب میکنم بعدش همش میخوام گریه کنم😢😢😢 نمی‌دونم چطور به استرسم غلبه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه همینم 

برا خودمون عالی درست میکنم برا مهمون افتضاح 

دلیلشم اینه ک برا خودمون هول هولی درست میکنم برا مهمون خیلی مثلا میخوام دقیق و فلان شم گند میزنم

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

من یازده ساله  ازدواج کردم و تعریف از, خود نباشه دستپختم رو خانواده ام خیلی دوست دارن. یه بار بیست نفر مهمون داشتم زدم برنج رو کنفیکون کردم نمک زیاد, زدم کلا برنجه وارفت, شد متلاشی شد بیست و پنج پیمانه برنجو ریختم دور. یه ساعت دیگه مهمونام میرسیدن همسری رو قابلمه به دست فرستادم از, بیرون برنج اورد. 😄😄😀پیش میاد دیگه

...

ازبس عجولم، اونجورکه دلم میخواد نمیشه، از دست خودم کفری ام،هربار که مهمون دارم کلی باخودم حرف میزنم که ارامشت روحفظ کن بازم گند میزنم

خواهرم باغمت غمگین میشم   باخوشحالیت خوشحال  

خودت اینجور فکر میکنی عزیزم غذای مهمونی چون زیادتره همیشه خوشمزس ،استرس نداشته باش هرجور باشه میگذره

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .