2777
2789
عنوان

کیا آشپزاشون خیلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست
من فقط استرس برنج دارم شفـته نشه😐

برنج مقدار زیاد رو باید زنده تر از همیشه برداری

قابلمه کوچیک نباشه

اصلا خمیر نمیشه

اگرم بد شد روغن خیلی داغ بریز و هم بزن بعد از دم کشیدن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آشپزیم عالیه ولی تاحالا یه مهمونم نداشتم تو این چندسال ببینم خوب درمیاد یا نه😂

جدی مگه میشه  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
بله من هر بار ک مهمون دارم بدون استثنا برنجم شفته میشه خورشتم پراب و مرغم بی مزه 😂😂😂😂😂😂کلا دست ...

مرغ رو حتما بدون استخوان بپزین.ببینین چه طعم عااالیی بهم میزنه.موقع پخت هم اصلا بهش اب اضافه نکنین.خودش اب میندازه

با یک کم ابی کع خودش میندازه وبا شعله کم کاملا میپزه و بسیار خوشمزه

بوی بد مرغ بخاطر استخوونش هست

واسه مهمونی همیشه زودتر کاراتو بکن که عجله ای نشی استرس بگیری

مثلا اگه مهمون شام داری ساعتای ۱۲ ظهر خورشت رو بذار آروم جا بیفته و عصر که پخته بود خاموش کن راحت 

برنجم یکی دو ساعت قبل آبکش کن و بریز قابلمه اما زیرش خاموش باشه و قبل اومدن مهمونا روشن کن دم بکشه

آشپزیم خوبه، شوهرم به مادرشوهرم ‌و خواهرشوهرام میگه فقط دستپخت زنم خوشمزس😊😊

ولی نمیدونم برا کسی که چیزی درست میکنم چرا خوب نمیشد

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔

یه ساله ازدواج کردم و مدام آشپزی میکنم حتی اوایل از رو گوشی میپختم دستپختم خوبه سعی میکنم ب نکته های ریز توجه کنم فامیل شوهرمو دعوت کردم زنه سیر نمیشد گفت انقد خوشمزه اس سه تا رون خورد!البته نوش جونش....یه سری هم شوهر خواهرشوهر گفت عجب قیمه ای عالیه یا یکی از فامیلا گفت آبگوشتت محشره ب عمرم همچین آبگوشتی نخوردم یکی از آبجیام عاشق ماکارونیمه و یکی دیگه عاشق قرمه سبزیم...کلا علاقه مهمه مطالعه تمرین و نداشتن استرس

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
جدی مگه میشه    

آره الان که فکر میکنم میبینم خیلی عجیبه! تو چهارسال!

وای یعنی اصلا مهمون نیومده خونمون که من غذا درست کنم😐 مامانم اینا فقط میان که مامی خودش درست میکنه همیشه

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

حتی یه سری مادرشوهرمینا ته مونده غذاهاشونو جمع کردن بردن وعده بعدی بخورن از بس خوشمزه بوده

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب طرز تهیه مرغتو میگی من مرغام خوب نمیشه

مرغ مجلسی رو ترجیحا باید تکه های مرغ رو با پوست خوب سرخ کنی طلایی بشه و بعد با پیاز فراوون و فلفل دلمه و نمک و زردچوبه و یه چوب دارچین بزاری بپزه

فلفل دلمه خیلی تاثیر داره

نمک بوی مرغ رو میگیره

رب هم سرخ کن و اضافه کن

خب طرز تهیه مرغتو میگی من مرغام خوب نمیشه

اول مرغو یه سری در حد چندتا جوش زدن تو آب و آبلیمو بزار بعد آبو خالی کن مرغا رو بذار تو آب چهارتکه پیاز زردچوبه بزن من فلفلم میزنم حتی عجله نداشتنی کمی نمکم میزنم چون نمک رو نباید زد ک زود بپزه...هویج و فلفل دلمه  یه ساقه کرفس یه برگ رزماری میجوشه تا جایی ک وا نره قبل وا رفتن برمیدارم آبو نگه میدارم لازمه هویجا رو اغلب میریزم دور واسه خودمون مضرره...تو ماهیتابه کوچیک ک روغن بالا بیاد و کل مرغو بپوشونه سرخ میکنم سرتا سر مرغم نارنجی بشه جمع میکنم روغن رو کمه کم میکنم در حدی ک کلی پیاز رنده شده توش سرخ بشه(داخل ماهیتابه بزرگم این کارو میکنم )یه حبه سیر گاهی میزنم شایدم کمتر بعد هم رب و ادویه مرغ و نمک تفت میدم رب از خامی بیوفته هویج و فلفل دلمه ای آبپز رو میریزم مرغ رو میچینم آب میریزم در حدی ک روی هر تیکه بیرون بمونه خیس نشه کامل و سینه زیر میچینم ک دیرپز تره حالا کلی زعفرون میریزم و تمام درشو میذارم اول شعله زیاد بعد ک ب قل قل افتاد کم تا جایی ک آب مرغ کمی آب داشته باشه شبیه سس بشه و مرغ هم این مرحله ۳۰دیقه ای میپزه نهایت ۴۵دیقه 

ممنون عزیزم

عزیزم پوست رو در هر حال بگیر اصلا درست نیس تو پختن مرغ