2777
2789
عنوان

خانوما آیا من مهرطلبم؟

302 بازدید | 19 پست

من ۳ساله ازدواج کردم، از اول خودش عادتم داده که صبح که چشممو باز میکنم پیامشو رو گوشیم ببینم. ولی چند وقته بهونه میاره. پیام که میگم، فقط در حد سلام و صبحت بخیره،نه چیز طولانی و وقت گیر. ولی همین خیلی برام انرژی بخش بود.

سلام به شما دوستان عزیزم 

با آموزش رقص آذربایجانی در خدمت شما علاقه مندان به رقص هستیم 

زیر نظر مربی آموزش دیده از باکو 

محدوده ی سعادت آباد 

4 جلسه در ماه 150 تومان

آموزش مجازی برای دوستانی که از ما دور هستند و مشکل رفت و آمد دارند 

مناسب برای تمامی سنین بانوان ،آقایان و خردسالان 

لطفا برای ثبت نام و رزرو کلاس ها به اینستاگرام ما مراجعه کنید.

academy_raghs_rose

#آکادمی_رقص_رز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم همیشه اول صبح پامیشد صبح به خیر میداد حالم خیلی خوب میشد ولی الان چند وقته نمیفرسته😞

البته بگم یه کم اوضاع اقتصادی بده خیلی کار میکنه خسته میشه❤

من بهت حق میدم دلخور شی درکت میکنم خانومی

ولی سعی کن عادت کنی فکر‌کن سرش شلوغه هر چی بیشتر درکش کنی باهاش راه بیای بهتره کلا همیشه خصوصا بعد عروسی عزیزتری😄

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
نامزد منم همیشه اول صبح پامیشد صبح به خیر میداد حالم خیلی خوب میشد ولی الان چند وقته نمیفرسته😞 الب ...

مرسی که جواب دادی،

من خونه خودمم، بهونه میاره که سرمون شلوغه ولی منم وقتایی که میدونم هیچی نمیگم، اما مثلا میگه وقت نکردیم.بعد میرم میبینم تو واتس اپ با بقیه که کار داره کلی سلام و احوال پرسی و صبح بخیر و... داره. اگر کار دارین و سرت شلوغه پس اینا چیه؟

نامزد منم همیشه اول صبح پامیشد صبح به خیر میداد حالم خیلی خوب میشد ولی الان چند وقته نمیفرسته😞 الب ...

منم از صبح فقط یه سلام بهش گفتم و رسید اسنپ فرستادم براش. دیگه هیی بهش نگفتم.

مرسی که جواب دادی، من خونه خودمم، بهونه میاره که سرمون شلوغه ولی منم وقتایی که میدونم هیچی نمیگم، ا ...

خب اینجوری باشه حقو بهت میدم

نامزد من اگه به من صبح به خیر نمیده ینی کلا طرف گوشی لمسیش نمیره وات نداریم اینستاشو پاکیدم تلم آنلاین نمیشه ظهر آنلاین شه بلافاصله میاد با من حرف بزنه

سعی کن با ناز کردن وحرف منطقی وسرسنگینی کاری کنی که اول از همه تو مهم باشی براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
خب اینجوری باشه حقو بهت میدم نامزد من اگه به من صبح به خیر نمیده ینی کلا طرف گوشی لمسیش نمیره وات ن ...

گفتم، ولی دیگه نمیگم. میدونه از صبح تو خونه دلم میگیره ولی😭

گفتم، ولی دیگه نمیگم. میدونه از صبح تو خونه دلم میگیره ولی😭

خب فداتشم یه باشگاهی برو

خودتو مشغول نشون بده

میگن مردا جذب خانومای مستقل میشن

میدونم همه ما به محبت وتوجه همسرامون نیاز داریم ولی سعی کن خودتو بی نیاز نشون بدی یه مدت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب فداتشم یه باشگاهی برو خودتو مشغول نشون بده میگن مردا جذب خانومای مستقل میشن میدونم همه ما به م ...

میرم، ۲روز در هفته باشگاهم. ولی دیگه کجا برم. هر روز که نمیتونم تو کوچه و خیابون باشم.

خب فداتشم یه باشگاهی برو خودتو مشغول نشون بده میگن مردا جذب خانومای مستقل میشن میدونم همه ما به م ...

قبلا دانشگاه بیشتر سرم گرم بود،الان دیگه اونم تموم شده و حوصله دکتری ندارم

میرم، ۲روز در هفته باشگاهم. ولی دیگه کجا برم. هر روز که نمیتونم تو کوچه و خیابون باشم.

ولی هرجور که هس انشالله مشکلت حل شه دلت آروم باشه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40