2777
2789
عنوان

خانوما آیا من مهرطلبم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 19 پست
ولی هرجور که هس انشالله مشکلت حل شه دلت آروم باشه❤

میدونی دلم بیشتر از این میگیره که برای خانومای همکار بیشتر وقت داره صبح پیام بده تا من. والا مشغله رو منم درک میکنم. دیروز گفت انقدر سرمون شلوغ بود که نگو، یه کار فوری هم پیش اومد بهش زنگ میزدم و پیام میدادم جواب نمیداد، دیگه با زور جواب داد تا کارم راه افتاد، شب اومده میبینم نه اینجورا هم که میگه سرشون شلوغ نبوده

عزیزم‌شوهرمنم‌همینطوره بخدا دقیقا من اوایل برام‌مهم‌بود الان اصلا تا وقتی ک چیزی براخونه نخوام‌بهش زنگ وپیام‌نمیزنم 

یا هفته یا دوهفته ی بار ی پیام‌قشنگ بدم البته ک شوهرمن طفلک خسلیییی مشغله دارم وقت نداره با گوشیش ور بره وقتایم ک‌بیکاره شاید اینستا بچرخه میکانیکه دستاش سیاهن‌بهانش اینه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌شوهرمنم‌همینطوره بخدا دقیقا من اوایل برام‌مهم‌بود الان اصلا تا وقتی ک چیزی براخونه نخوام‌بهش ز ...

اینم من نگفتم اینجوری باش، خودش اینطور بود و عادتم داد.

عزیزم‌شوهرمنم‌همینطوره بخدا دقیقا من اوایل برام‌مهم‌بود الان اصلا تا وقتی ک چیزی براخونه نخوام‌بهش ز ...

الان شب میاد چیکار کنم؟یه کاری که حسابی بچزونمش😬

الان شب میاد چیکار کنم؟یه کاری که حسابی بچزونمش😬

محلش نده بنظرم‌همونجور سروسنگین باش 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید