وای بچه ها دیروز نه پریروزیکمی بحثمون شد . بعد گفت تا دعوا بیشتر نشه پاشو گمشو خونه بابات منم رفتم . حالا صبح مامانم گفت برو عیب نداره حرفیم زد چیزی نگو . گفتم خب اومدم الانم زنگ زده میگ اگه خونه یی بخدا میکشمت . فقط دیروز زنگ زدم بابام گفتم بابا جون خونه یی بیام . الان میگ برو خونه همون بابا جون کلی داد زد کلی جوری ک هنوز تو گوشمه صداش . الا کجا برم ن خونه مامانم میتونم برم چون میگ اگ کسی بفهمه شما دعوا کردید من بی ابرو میشم هم اینجا نمیتونم بمون . تو یکی از اتاقای مادرشوهرمم . ۱۷سالمه . الانم به مامانش زنگ زده میگ اونو از خونه بنداز بیرون تا نیومدم . حالا چیکار کنم جان مادرتون کمکم کنید
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
بقرلن رفتم دیدم ناهار پخته ولی هیچی نیس همشو خوردن الان دلم ضعف میره
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما الان بحث کودک همسری نیست اگر علمشو دارین به استارتر کمک کنید من همچین علمی ندارم عزیز
دقیقااااا اصلا ب حال استارتر فک نمیکنن فقط زخم میزنن الان بااین حرفا چیزی حل میشه مگه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خدایا کجا برم ؟ب کی بگم تو این افتاب کجا رو دارم برم خدایا خلاصم کن نخواستم دنیاتو
چرا اینقد زار میزنی اگه من بودم وقتی اومد محل نمیدم اگرم دست روم بلند کرد تا جون داشتم میزدم و زنگ و میزدم پلیس تا بیاد تکلیفمو روشن کنه یعنی چی ابروم میره چیکار کنم خودت مهم ترینی این وسط مادرت چجور ادمیه ک شوهرتو میشناسه بهت میگه برو خونت
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی