2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11042 بازدید | 266 پست

بچه ها من ناهارم نخوردم . 

۱۲اومدم مامانش یه نگف چی خوردی؟

بقرلن رفتم دیدم ناهار پخته ولی هیچی نیس همشو خوردن الان دلم ضعف میره

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما الان بحث کودک همسری نیست اگر علمشو دارین به استارتر کمک کنید من همچین علمی ندارم عزیز

دقیقااااا اصلا ب حال استارتر فک نمیکنن فقط زخم میزنن الان بااین حرفا چیزی حل میشه مگه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خانوما شعور ربطی ب سن و تحصیلات نداره کسی که شعور نداشته باشه ن با سن بالا ن با کتاب خوندن باشعور نم ...

اتفاقا شعور و فرهنگ رابطه مستقیم با تحصیلات داره

از خودتون قانون وضع نکنین😂

خدایا کجا برم ؟ب کی بگم  تو این افتاب کجا رو دارم برم  خدایا خلاصم کن نخواستم دنیاتو

چرا اینقد زار میزنی اگه من بودم وقتی اومد محل نمیدم اگرم دست روم بلند کرد تا جون داشتم میزدم و زنگ و میزدم پلیس تا بیاد تکلیفمو روشن کنه یعنی چی ابروم میره چیکار کنم خودت مهم ترینی این وسط مادرت چجور ادمیه ک شوهرتو میشناسه بهت میگه برو خونت 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
ميگن ايشون بدبخت شدن اوشون بدبخت نشدن😐😅

عججب

باوشه😊😓

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خدایا کجا برم ؟ب کی بگم  تو این افتاب کجا رو دارم برم  خدایا خلاصم کن نخواستم دنیاتو

اگه ایندفه بیرونت کرد برو خونه بابات دیگه هم برنگرد 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
من نمیخوام دفاع کنم که ازدواج تو سن کم خوبه اما واسه ادم تو سن ۳۰ سالگی چنین اتفاقی نمیفته😊

مقايسه هاي الكي و توجيه رو بزارين كنار 

دختر درس بخونه پيشرفت كنه به جرررات كمتر اسيب ميبينه تو زندگي زناشوييش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای خدایا پدرشوهرررم رفت اگ میموند باز شاید کوتاه میومد خدایا

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
اتفاقا شعور و فرهنگ رابطه مستقیم با تحصیلات داره از خودتون قانون وضع نکنین😂

نه نداره😂😂

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘