2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11042 بازدید | 266 پست
اونايي كه طرفدار كووودك همسري هستين بياين تحويل بگيرين!

چه ربطی داره منم ۱۸سالمه نامزدم از گل نازک تر نگفته بهم😐

فرق داره ربطی ام به کودکی نداره ینی بزرگترا شوهراشون خیانت نمیکنن بداخلاقی یا دعوا نمیکنن😑😕😞

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
چه ربطی داره منم ۱۸سالمه نامزدم از گل نازک تر نگفته بهم😐 فرق داره ربطی ام به کودکی نداره ینی بزرگت ...

بله بله😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله😂

دلیل خنده تو ندونستم ولی حمل بر اخلاق شوخ طبعت میذارم نه توهین بهم😶🙁

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

راستی عزیزم نگرانت بودم چیشد چیکارکردی؟

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
بابام داد بقران من نمیومدم گف پولداره . همین چون پولدارن باید زنش بشم دو ساله زنشم کتک خوردم سه چهار ...

خب اگه پولداره چرا با ماماننش یجا زندگی میکنین؟

۱۵ سالگی هم سن ازدواجه آخه؟ عجبا

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
بچه ها جون بچه هاتون کمکم کنید به امام هیچ جا ندارم برم اونم یه خونه بابام بود صبح پرتم کردن بیرون . ...

خب چ کاری از دست کسی برمیاد؟ همش ناله میکنی

میگن برو خونه بابات میگی راهم‌نمیدن

میگن بمون خونت میگی میاد کتکم میزنه

میگن به مادرشوهرت بگو میگی بی تفاوته

خب ی کلمه بگو مشکلت چیه دعوا سر چی بودا تا بشه راهنماییت کرد

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

یه بار با شوهرم دعوام شد گفتم چرا زن باید بره بیرو تو برو بعد اومد بره جلو در یقشو از پشت کشیدم گفتم کجا بری جای برگشت نداری درم از تو قفل کردم گفتم بدترین عذاب برات اینه اینه دق بشم الان جلوت بمونم.😂😂

تنبیههه باحالی بوداااا

منکه خونوادم دورن باید خودم گلیممو ار اب بکشم بیرون😂