وای بچه ها دیروز نه پریروزیکمی بحثمون شد . بعد گفت تا دعوا بیشتر نشه پاشو گمشو خونه بابات منم رفتم . حالا صبح مامانم گفت برو عیب نداره حرفیم زد چیزی نگو . گفتم خب اومدم الانم زنگ زده میگ اگه خونه یی بخدا میکشمت . فقط دیروز زنگ زدم بابام گفتم بابا جون خونه یی بیام . الان میگ برو خونه همون بابا جون کلی داد زد کلی جوری ک هنوز تو گوشمه صداش . الا کجا برم ن خونه مامانم میتونم برم چون میگ اگ کسی بفهمه شما دعوا کردید من بی ابرو میشم هم اینجا نمیتونم بمون . تو یکی از اتاقای مادرشوهرمم . ۱۷سالمه . الانم به مامانش زنگ زده میگ اونو از خونه بنداز بیرون تا نیومدم . حالا چیکار کنم جان مادرتون کمکم کنید
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
اونايي كه طرفدار كووودك همسري هستين بياين تحويل بگيرين!
چه ربطی داره منم ۱۸سالمه نامزدم از گل نازک تر نگفته بهم😐
فرق داره ربطی ام به کودکی نداره ینی بزرگترا شوهراشون خیانت نمیکنن بداخلاقی یا دعوا نمیکنن😑😕😞
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیل خنده تو ندونستم ولی حمل بر اخلاق شوخ طبعت میذارم نه توهین بهم😶🙁
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!! اما بدان خدايى هم هست
یه بار با شوهرم دعوام شد گفتم چرا زن باید بره بیرو تو برو بعد اومد بره جلو در یقشو از پشت کشیدم گفتم کجا بری جای برگشت نداری درم از تو قفل کردم گفتم بدترین عذاب برات اینه اینه دق بشم الان جلوت بمونم.😂😂
تنبیههه باحالی بوداااا
منکه خونوادم دورن باید خودم گلیممو ار اب بکشم بیرون😂