2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11043 بازدید | 266 پست

خدایا کجا برم ؟ب کی بگم 

تو این افتاب کجا رو دارم برم 

خدایا خلاصم کن نخواستم دنیاتو

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
اینجوری نگو خیلیا مجبور شدن نمیگم خوبه ولی دل کسیم نشکن اشتباه کرده ولی نباید سرکوفت زد😞

خيليا اينجوري هستن

خيليا هم ميخوان ترويج بدن تا بچه هاي مردم هم بدبخت بشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله شما ك راست ميگين

چی دارن میگن دوستمون؟!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا انقدرام خوش بین نباشین اینهمه ۳۰ ساله کتک خورده هس تو جامعه همش ب خاطر سن ک نیس اون آدم شعور ند ...

افرین منم همین نظر دارم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
اره ديگ به سن كه نيست تا پريود شدي شوهر كن!

دوست عزیز حرف زدن ک بلد نیستی لااقل ساکت موندن یادبگیر بنده خدا کمک خاست این تاپیک جای این حرفا نیس

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
چی دارن میگن دوستمون؟!

ميگن ايشون بدبخت شدن اوشون بدبخت نشدن😐😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اولا شما جه میدونید چیکار کرده که شوهرش اینقدر عصبیه دوما مرد اگه عاقل باشه با دختر کم سن ازدواج نم ...

ههه من اهل بحث نیستم 😁😁مگه زن چهل ساله با مرد پنجاه ساله دعوا نمیکنن بعضی وقتها از بچه ها هم بدتر میشن 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

خانوما شعور ربطی ب سن و تحصیلات نداره کسی که شعور نداشته باشه ن با سن بالا ن با کتاب خوندن باشعور نمیشه!!!! همسر این خانوم هم یه بی شعور به تمام معناست! بنده در سن 17سالگی ازدواج کردم و حالا 21سالمه و تا حالا صدامون بیرون رفته و تا جایی که میتونیم با حرف زدن مشکلمونو حل میکنیم !

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

خانوما الان بحث کودک همسری نیست

اگر علمشو دارین به استارتر کمک کنید

من همچین علمی ندارم عزیز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی برام جالبه سن شرکت تو انتخابات 18تمام گواهی نامه 18 ساله اینا یعنی چی یعنی زیر 18 قدرت تصمیم گی ...

نه ديگه بنظر بعضيا دختر تا پريود شد و توانايي باروري داشت بايد برن حجله شوهر درس و دانشگاهم پشمه براشون

بعضی خانواده ها چه عجله ای دارن که دخترشون رو بچه سال شوهر بدن و بفرستن تو خونه مادر شوهر زندگی کنه وقتی باید مشغول تفریح و درسش باشه با مادرشوهر و شوهر سرکله بزنه.هر کی اینجا دیدم شوهرش به حساب نمیارتش کم سن بود