2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11043 بازدید | 266 پست

دختر 17 ساله را شوهر دادن 

تو یکی از اتاق های مادر شوهرش هم زندگی میکنه 

تازه میگن نیا ابرومون میره 

واقعا هیچی ندارم بگم 

واقعا موندم ته این زندگی چی میشه 

مرتیکه احمقی که به مادرش میگه اونو بنداز بیرون و مادر بی عقلی که دختر نوجوانش و شوهر میده و حمایتش هم نمیکنه 

و دختر معصومی که این وسط گیر کرده 

مردی که این جوری از خونه پرتت کنه بیرون یا بگه از خونه من برو ...بخدا مرد زندگی نیست...طلاق...برو خونه مامانت ...مامانت آبروش بره بهتر از اینکه تو بدبخت بشی ..تازه اون اگه تو رو بیرون کنه به نفع توستواسه طلاق

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره اي هم ندارن خب مجبووور بسازن و اَداي خوشبختارو دربيارن

اینجوری نگو خیلیا مجبور شدن نمیگم خوبه ولی دل کسیم نشکن اشتباه کرده ولی نباید سرکوفت زد😞

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
تو بیشعوری این مرد. ک شکی نیس ولی اگه سنش بیشتر بود الان جواب شوهرشو میداد میشوند سرجاش حقشو میگرفت ...

این ک اره سنش پایینه ب طبع میترسه خب ولی الان راهکار بدین بهش جای سرزنش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دقیقاااا تو یه تاپیک دیگه هم بودیم باهم میگن نه به سن نیست  هر وقت دوست داری ازدواج کن، هروق ...

واقعا ربطی نداره این خانم سنش کمه شوهرم بچس آیا؟؟تقصیر شوهرش بوده که میگه برو بیرون مرد عاقل که زنشو از خونه بیرون نمیکنه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

خانوما مردا بخاطر وضع مالی هیچکدومشون اعصاب ندارن سر ب سرشون نزارین من ینکارو کردم بقران چیزی نمونده بود شوهرم جلو چشام پر پر بشه خدا رحمش ب بچه تو شکمم اومد ازون موقع ادم شدم دیگه کاریش ندارم

۲۳ سالس بچه ها .  اصلا نفهمیدم چی شد اینجوری شد انگاری خواب بود برام . من نمیتونم جدا بشم ابر ...

مادرش الان داره با دمش گردو میشکونه که تو اینجوری ترسیدی.

وقتی اومد هر زری زد باهاش دهن به دهن نشو...عذرخواهی و موش مردگی هم نداشته باش.

فقط با یه نگاه عاقل اندر سفیه نگاش کن و ساکت باش

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
چاره اي هم ندارن خب مجبووور بسازن و اَداي خوشبختارو دربيارن

این ادمای سن بالای بد بخت هست اوناهم زود ازدواج کردن ؟؟

این بنده خداکمک خواست شما چیکار به بقیه دارین؟؟ در ضمن مطمئن باش که ادای خوشبخت هارم در نمیاریم

شما مواظب زندگی خودت باش و بچه ات رو زود شوهر نده

خدانکشتت ..خیل باحالی

خخخ😁🥴😁💚

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
منم هجده سالمه دیروز تا طلاق میخواستم برم چون دست روم بلند کرد اومدم ب پدرشوهرم و بابام گفتم بابام ش ...

شاید شوهراتون اینطورین به ما چه بعد به ما میگن شما طرفدار کودک همسری هستین

یا امام حسین دست بزنم داره بخدا میگیره میکشه منو 

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید