2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11043 بازدید | 266 پست
اونايي كه طرفدار كووودك همسري هستين بياين تحويل بگيرين!

من نمیخوام دفاع کنم که ازدواج تو سن کم خوبه

اما واسه ادم تو سن ۳۰ سالگی چنین اتفاقی نمیفته😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا بگید کجا برم اخه . یا اومد چی بگم اروم بشه . ادم روانی نیست بخدا خوبه . ولی عصبی میشه خول ...

خونه مادرشوهر تون فعلا بنظرم امن ترین جاست

قبل اومدن، بامادرشوهرتون  صحبت کنین و ازش بخواین ازتون دفاع کنه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
دقیقاااا تو یه تاپیک دیگه هم بودیم باهم میگن نه به سن نیست  هر وقت دوست داری ازدواج کن، هروق ...

اره ديگ به سن كه نيست تا پريود شدي شوهر كن!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ظاهر و باطن یکیه😁

قافیه قشنگی بود

باریک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یا امام حسین دست بزنم داره بخدا میگیره میکشه منو 

نترس بابا  مگه مادرش نیست چقدر خودتو ضعیف نشون میدی

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

بابام داد بقران من نمیومدم گف پولداره . همین چون پولدارن باید زنش بشم دو ساله زنشم کتک خوردم سه چهار بار 

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
واقعا ربطی نداره این خانم سنش کمه شوهرم بچس آیا؟؟تقصیر شوهرش بوده که میگه برو بیرون مرد عاقل که زنشو ...

اولا شما جه میدونید چیکار کرده که شوهرش اینقدر عصبیه

دوما مرد اگه عاقل باشه با دختر کم سن ازدواج نمیکنه

اصلا دلش نمیاد

اینجور رفتارا از این جور مردا غیرطبیعی نیست

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
قافیه قشنگی بود باریک

✋🏻😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
واقعا طرفدارای ازدواج سن پایین کجا هستن تگشون کنید 

من طرفدار ازدواج عاقلانه و با شناختم. سن سال هم فرقی نداره

اینو خیلی تاپیک ها گفتم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
پس چرا وقتی ما میگیم خیالیاتون گارد میگیرین

بنظرمن زیر۲۵سال اشتباهه.من شوهرم دست بزن نداشته تواین ۵سال اما همش دعوامیکردیم توعقد بهم نمیساختیم چون سنم کم بود.دوسال هس عروسی کردیم حالاهم باردارم۷ماهمه دوران عروسی ب بعد بهترشدیم مخصوصا حالا ک باردارم اصلادعوایی نیس بینمون.

اما اشتباهه زودازدواج کردن

اره مخصوصا اونايي كه كودك همسري رو ترويج ميدن ميگن ما خيلي خوشبختيم زير سن قانوني شوهر كرديم اونا با ...

خیلی برام جالبه سن شرکت تو انتخابات 18تمام گواهی نامه 18 ساله اینا یعنی چی یعنی زیر 18 قدرت تصمیم گیری نداره کودکه مسائل تشخیص نمیده که حتی نمیتونه رای بده

یا نباید قهر میرفتی یا حالام ک رفتی نباید خودت برمیگشتی . 

ببخشیدا ب نظرم مردی ک ب مامانش بگه زنمو از خونه بنداز بیرون بی غیرته . من اگه بودم میرفتم تو پارک میخوابیدم ولی تو اون خونه نمی موندم

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤