وای دارم نگران میشم نکنه بره خیانت کنه😱😱 هزار جور فکر و خیال به سرم زده. دیروزم خواهر شوهرم ۲ بار زنگید جواب ندادم . امروز از سر ناچاری تو تل گرام پیام دادم گفتم چیکار داشتی حموم بودم. شارژم نداشتم بزنگم. انلاین نشده اونم. وای لعنت به شیطون ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از حرفات خدا خیرت بده.. اخه کی میاد آشتی؟ چرا براش مهم نیستم
چون از نظر روانشناسی وقتی یه جوری به مرد میفهمونی که بدون اون زندگی تو ایستااده و حتی قدرت نفس کشیدن نداری ااین موضوع مردو فراری میده یا کاری میکنه که همیشه حرف خودش باشه وگرنه قهر اون پیش خودش میگه خب اینکه هرباار میاد سمتم چرا من به خودم زحمت بدم؟ شما وقتی با انگیزه تر باشی و یه جوری بهش بفهمونی که بدون اونم زندگیت برات مهمه این یعنی اعتماد به نفس وو اقایون اعتماد به نفس معقول یک زن رو خیلی میپسندن
زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
فرانسوي جان، يك جمله ي فرانسوي رو با تلفظ فارسي نوشتم برات كه متوجه نشدي. اميدوارم حالا كه مثلاً فرا ...
عزيزم من فرانسم تكميله، دارم درس ميخونم و شما غصه نخور. اون جمله رو هم به فرانسه بنويس اگر راست ميگي! نه با اون لحن غلط فارسيت، فقط je suis اولش درست بود، تلفظ "غ" هم نداريم در اين زبان محض اطلاع، r رو مابين خ و ر تلفظ ميكنن. هر وقت به فرانسه نوشتي وارد ديالوگ ميشه شد.
ازکجامیدونی شایداون ازتوبدتره ولی میخوادتوپاپیش بزاری
یعنی اونم دلش تنگ شده؟ شوهرم خیلللی مغروره بخدا ندیدم اینجوری کسی رو بابام و داداشم و اطرافیانم خیلی مهربونن نهایت قهرشون۲ ساعته ولی این وخشتناک مغروره