وای دارم نگران میشم نکنه بره خیانت کنه😱😱 هزار جور فکر و خیال به سرم زده. دیروزم خواهر شوهرم ۲ بار زنگید جواب ندادم . امروز از سر ناچاری تو تل گرام پیام دادم گفتم چیکار داشتی حموم بودم. شارژم نداشتم بزنگم. انلاین نشده اونم. وای لعنت به شیطون ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای اخه ۴ روزه خیلی سخته برام نفس به زور میکشم . منی که هر روز صداشو میشنیدم الان ۴ روز تنهام و فکر ...
نه این فکرایه منفی نکن خودش میاد بلاخره از ی جایی باید شروع کنی که این منت کشی بزاری کنار صبر خیلی خوبه . صبر کن خودتو با کار خونه دخترت سرگرم کن خودش میاد شایدم شوهرت به خواهرش گفته زنگ بزن خبر بگیر شایدم الان نگران خودتو دخترته
شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
حتي به درآوردن ادا هم نزديك نبود، 😂 به هر حال هر كسي اينجاست بدبخت و فقير و ندار نيست. يكم ديد ...
فرانسوي جان، يك جمله ي فرانسوي رو با تلفظ فارسي نوشتم برات كه متوجه نشدي. اميدوارم حالا كه مثلاً فرانسه 😜 هستي، يه مقدار زبانت رو هم تقويت كني جانم😀😀😀😉😉😉