2777
2789
همش غر میزنه به جونم. تاپیکای قبلی مفصل گفتم. الان ۴ روز شده . اصلا سراغمو نگرفته😭😭

میخواد بترسونتت حتما  مگه همین جور الکیه که خیانت کنه شما بچه داری خودتو نگران نکن شما زنگ نزدی؟؟؟

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها كه كلا در حال فحاشي بودين، مگه نرفته شوهرت؟ قبل رفتنش چي شد پول دادي بهش؟ بعدش دعواهاي پروفايل ...

ببین این پول رو ۶ ماه پیش دادم منظورم اینه من چون دوسش دارم همه چیمو دادم بهش هر وقتم دعوا میکنیم من میرم منت کشی 

الان ۴ روزه زنگ نزده حتی با دخترش حرف بزنه

👑
نمیخوام دیگه من منت کشی کنم🤐

نترس بابا  صبر کن خودش بیاد  یازنگ بزنه عادتش دادی به منت کشی دیگه 😁😁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
میخواد بترسونتت حتما  مگه همین جور الکیه که خیانت کنه شما بچه داری خودتو نگران نکن شما زنگ نزدی ...

نه چون فحش داده. گفت لعنت بر پدر مادر کسی که بزنگه😕

👑
پولم مهم نیست احساساتم مهمه . زندگی و بچه ام مهمه اونم که پولو خرج خودش نکرده داره خونه میسازه از ای ...

عزیزم  ششما اصلا کاری نکن اگر میبینی اون اشتباه کرده و هی هم پروفایل عوض نکن هیچی حتی لگه خوانوادش زنگ زدن بر دار و عادی برخورد کن ببین گلم هی میگی نکنه خیانت کنه ببخشیدا ولی از ترس این موضوع رو داری جذب میکنی حالا الانم نکنه خدایی نکرده بعدا انحام میده پس این افکارو بنداز بیرون یکم وقت برای خودت بزار احساس میکنم اعتماد به نفست پایینه یکم بالاتر ببرش البته نه کاذب در حد معقول مطمئن باش اینجوری مردت میاد به سمتت وگرنه  با خواهش و  التماس دوباره برمیگرده ولی باز بعدس همون اش و همون کاسه در واقع این نقطه ضعف شمارو فهمیده که هروقت  قهر کرد شما رفتی دنبالش که حرف خودش باشه ولی شمام نه با  دعوا بلکه با رفتارت باید نشون بدی که حرف شمام مهمه تو زندگی

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
نه چون فحش داده. گفت لعنت بر پدر مادر کسی که بزنگه😕

خونه مادرش نیست ؟؟فکر میکنی کجاست الان خونه کسیه؟؟؟

نترس بابا  صبر کن خودش بیاد  یازنگ بزنه عادتش دادی به منت کشی دیگه 😁😁

وای اخه ۴ روزه خیلی سخته برام نفس به زور میکشم . منی که هر روز صداشو میشنیدم الان ۴ روز تنهام و فکر و خیال ولم نمیکنه اینکه الان خیانت و معتاد و...نشه

👑