وای دارم نگران میشم نکنه بره خیانت کنه😱😱 هزار جور فکر و خیال به سرم زده. دیروزم خواهر شوهرم ۲ بار زنگید جواب ندادم . امروز از سر ناچاری تو تل گرام پیام دادم گفتم چیکار داشتی حموم بودم. شارژم نداشتم بزنگم. انلاین نشده اونم. وای لعنت به شیطون ...
حالا ک دادی حرص نخور اگه قراره با۱۵۰میلیون فرار کنه بهتر پول و دادی ولی جوونیت و به پا همچین ادمی ن ...
قال چاقالو😐
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا زنگ هم نزده که جواب بخواد بده . نکنه زیر سرش بلند شده😱😥
شماها كه كلا در حال فحاشي بودين، مگه نرفته شوهرت؟ قبل رفتنش چي شد پول دادي بهش؟ بعدش دعواهاي پروفايلي و فحاشي به كجا رسيد؟ حالا الان ميگي نگراني با كسي باشه...؟ كلا نفهميدم...
حالا ک دادی حرص نخور اگه قراره با۱۵۰میلیون فرار کنه بهتر پول و دادی ولی جوونیت و به پا همچین ادمی ن ...
پولم مهم نیست احساساتم مهمه . زندگی و بچه ام مهمه اونم که پولو خرج خودش نکرده داره خونه میسازه از این ناراحتم همیشه من باید برم آشتی و التماس الان ۴ ردزه قهریم زنگ نزده