2777
2789
عنوان

بدترین سوتی عمرم 🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 113 پست

۲ سال پیش منو مامانم داشتیم از خیابون رد میشدیم 

ک یهو من پام پیچ خورد 

شپلقققق افتادم ۲ قدم اون ور تر  ۴ ۵ تا پسر بودن

کلی بهم خندیدن (تازه وقتی ک کنار خیابون دراز  افتاده بودم ی پسره کصافد خندید و بم گف آخی کوچولو افتادی)

هر وقت از اونجا رد میشم یادم میاد😐دلم میخاد خودمو جر بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار با برادر شوهرم اینا و پسر عمه ی شوهرم اینا دور هم‌جمع بودیم میگفتیم‌میخندیم بعد اینا گفتن بیاین چیستان بازی کنیم هرکی یه چیزی گفت من گفتم اون چیه واسه مرداست خیلیم بلنده (مثلا میخواستم بگم زبون) هیچی دیگه کلا مجلس ترکید 

من یه بار مجرد بودم یادم رفته بود کرایه ماشین رو بدم، رفتم اون سمت خیابون تازه راننده یادش اومد کرایه ندادم دااااااد زد گفت خانووووم بیاااا کراااایه ماااشینتو بدهههههههههه

یه عالمه پسر هم اون سمت خیابون بودن گفتن راست میگه دیگه خانوم آدم باید کرایه رو بده خیلی کار زشتی کردی پیچوندی😣🤣🤣🤣🤣🤣

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
منم همچنین تجربه ایی دارم جلو چند تا پسرم رفتم تو شیشه مغازه 😁😁

وای دوست منننن 😂😂😂😂

وسط پاساژ یه مغازه لباس زیر بود که یه اینه پشت شیشش داشت دوستمم اینه رو دید رفت جلو جلو یهو جوری سرش خورد تو شیشه که مغازه دار دویید بیرون و کل پاساژ برگشته بودن سمت ما منم از خنده پهن,بودم کف زمین 😂😂😂😂