2777
2789
عنوان

چطوری مال حروم میخورن

129 بازدید | 10 پست

سلام 

دوستان من اینفلوینسری پروژه میگیرم، چند وقت پیش ی کاری انجام دادم و تا به اصطلاح مهندس که باید ی بخشی از پروژه پیمانکاری رو انجام میدادن، نتونستن انجام بدن و آوردن که من به اسم اونا انجام بدم، کار انجام شد پولش رو گرفتم و تحویل دادم، بعد چند روز زنگ زدن که واااااا کار خوب نبود، رد شد و پولمون رو پس بده و اینا، حالا قبلش کارفرماشون به من پیام داده بود که کار با خوبی انجام شده و پروژه پیش رفته 

بقیه رو مینویسم الان..... 

منم در جواب حرفاشون گفتم اگر اشکالی داره، بگید من اشکال رو برطرف کنم، نمیشه که شما بگید خوب نبود و پول رو پس بدم و خلاصه بحثی نکردم و دیگه جوابشون رو هم ندادم 

بعد دونفر از کسایی که کارشون رو داشتم انجام میدادم، کارشون رو کنسل کردن و متوجه شدم این خانم ها بهشون گفتن فلانی (ینی من) کلا. هبردار و کارش خوب نیست و... 

گذشت بعد چندین ماه امشب استاتوس گذاشتن و روی همون پروژه ای که من انجام داده بودم ترفیع شغلی گرفتن و خلاصه کلللللی پز دادن 

ینی دقیقا صفحه اول اون پروژه رو استاتوس گذاشته و کلی نوشته خدا رو شکر موفقیت کاری و این چیزا

از ی طرف دوست دارم بهشون بگم شما که روی این کار ترفیع گرفتین، چرا رفتید پیش بقیه حرف مفت زدید 

از طرفی میگم ولش کن اصلا ارزش ندارن باهاشون حرف بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همکاراش ن شنیدم که چون میخواستم کار خودشون تک باشه، زیرآب من رو زدن که کار خودشون بلد باشه و.... 

خب لامصب به خودم میگفتی که دیگه اگر کسی از شرکت ما اومد. کارش رو انجام نده، چرا منو کلاه، بردار کردی؟! 

درک نکردم چکاری این وسط انجام شده که تونستم همکارا بهم بگن ولی من بودم به تیکه بهش میگفتن اقای فلانی ...

ببین ی پروژه بود که هر بخش مربوط به یک کارمند بود، کلیتش رو هم کارفرما باید تنظیم می‌کرد 

کارفرما بخش مربوط به خودش رو داده بود من انجام بدم، اما هر کارمند یا باید برای خودش رو انجام می‌داد و اگر خودش انجام میداد روی کاری که انجام شده پاداش و امتیاز و.... میگرفتن، یا میداد به بقیه همکارا و خب دیگه از پاداش و اینا خبری نبود 

چندتاشون بخش مربوط به خودشون رو دادن من و کارفرما هم در جریان بود 

دونفر گفتن من انجام بدم اما به اسم خودشون تموم بشه 

چون من از اول با کارفرما در ارتباط بودم روزی که پروژه نهایی شد و پرزنت شد و... کارفرما بهم اطلاع داد و کلی تشکر و اینا 

اون دونفر نمیدونستن که کارفرما به من خبر داده، پیام دادن که وااای کار چقدر ایراد داشت و... ، گفتم خب ایراد داشته بگید من ایرادات رو برطرف کنم، گفتن نههههه نمیخواد پولمون رو پس بده 

من همون اول متوجه شدم دارن حرف الکی میزنن. برام هم مهم نبود چون کلا در طول پروژه هم خیلی با نفهمیشون اذیت کردن، خدا شاهده فرق پنج صدم رو با پنج دهم نمیدونستن زنگ میزدن با داااد و بیداااااد که چرا اعداد با هم نمیخونه، 

ولی بعد که متوجه شدم رفتم به بقیه گفتن فلانی کارمون رو خراب کرد و کلاه. برداره و... واقعا ناراحت شدم 

چقد مردم بیشعور شدن

واقعا اوضاع خرابی دارن، روزی که بهم گفتن کارت فلان بود و... من تا یه روز از شدت بیشعوری شون هیچ کاری نتونستم انجام بدم انقدر ناراحت بودم 

الان هم باز استاتوس شون رو دیدم واقعا به هم ریختم، بابا تو حتی روی این کار ترفیع گرفتی چرا باید بیایی انقدر دروغ بگی؟! 

ببین ی پروژه بود که هر بخش مربوط به یک کارمند بود، کلیتش رو هم کارفرما باید تنظیم می‌کرد کارفرما بخش ...

اگه بودم همون پیام رو میدادم فلانی موفقیت تو تبریک میگم واقعا لایق این موفقیت بودی 

بازم هرجور صلاحه اگه می‌دونی 

دهن به دهن می‌کنه ارزش خودت میاد پایین 

چیزی نگو به خدا واگذار کن

اگه بودم همون پیام رو میدادم فلانی موفقیت تو تبریک میگم واقعا لایق این موفقیت بودی بازم هرجور صلاحه ...

نه دهن به دهن کنه نهایتا بلاکش میکنم، ولی میترسم باز ی چیزی بگه خودم عصبی بشم، واقعا آدم های داغونی و بی اولی هستن آخه....