2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 42 پست
پیامش رو امروز صبح دیدم زمانش هم مال ده روز پیشه

خب ببین ده روزه اصن چیزی نگفته پس الان بزرگش نکن یه شیطنت مجازی بوده ک الان ارزش نداره رابطتو بخاطرش خراب کنی ولی حواست رو جمع کن اگه باز چیزی دیدی حتما بهش بگو 

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم    

ببین عزیزم واقعا درکت میکنم اما ی قدم نسنجیده زندگیتو خراب میکنه پس ارزش خودت و رابطتو حفظ کن و اروم که شدی تصمیم بگیر عجله نکن

خدایا به امید تو
خب پس چرا پاک نکرده!برو زنگ بزن به شماره ببین کیه طرف

واقعا نمیفهمم چرا پاک نکرده.با گوشی خودم که نمیتونم زنگ بزنم میترسم مزاحم بشه.اسم کاربریش مرد بود ولی از قضا شوهرم نمیشناختش

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
واقعا نمیفهمم چرا پاک نکرده.با گوشی خودم که نمیتونم زنگ بزنم میترسم مزاحم بشه.اسم کاربریش مرد بود ول ...

خب بابا مرد بوده صد در صد اصلا نگران نباش.به دوستت بگو زنگ بزنه باز مطمئن شی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب ببین ده روزه اصن چیزی نگفته پس الان بزرگش نکن یه شیطنت مجازی بوده ک الان ارزش نداره رابطتو بخاطرش ...

منتظر کی بوده؟برا چی خودشو مجرد معرفی کرده؟؟؟؟واقع تو کتم نمیره

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
ببین عزیزم واقعا درکت میکنم اما ی قدم نسنجیده زندگیتو خراب میکنه پس ارزش خودت و رابطتو حفظ کن و اروم ...

تنها تصمیمی که میتونم بگیرم اینکه اومد باهاش سرد باشم و بهش نشون بدم

خب بابا مرد بوده صد در صد اصلا نگران نباش.به دوستت بگو زنگ بزنه باز مطمئن شی

حتی اگه مرد هم بود نباید خودشو مجرد معرفی میکرد

حتی اگه مرد هم بود نباید خودشو مجرد معرفی میکرد

نمیدونم اگر مطمئن شدی مرد هست ازش بپرس علت کارشو،ولی اونوقت برای خودت بد نمیشه بفهمه اکانتشو رو گوشی خودتم نصب کردی؟

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نمیدونم اگر مطمئن شدی مرد هست ازش بپرس علت کارشو،ولی اونوقت برای خودت بد نمیشه بفهمه اکانتشو رو گوشی ...

نه گوشی شوهرم سادس برا همون رو گوشی من نصب کرده

خب عزیزم الکی خودتو ناراحت کردی من مطمئنم چیزی نیست،حالا شب اومد از خودش بپرس

ممنون از کمکت گلم.خدا خیرت بده