2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 42 پست
نه نشون نده فعلا بزار ببینی چیه تا مطمین نشدی!اونجوری اگرم خدایی نکرده چیزی باشه حاشا میکنه!

پس چیکار کنم؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
از پیامش اسکرین گرفتم شب بهش نشون بدم

نه اول کار همه چیز رو نکن اول صحبت کن باهاش در مورد این مسائل بعد کم کم بحث رو بکشون به ارتباطای مجازیش و اخرش اگه دیدی گفت چیزی نیس بگو خودت دیدی و این حرفا 

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اول کار همه چیز رو نکن اول صحبت کن باهاش در مورد این مسائل بعد کم کم بحث رو بکشون به ارتباطای مجا ...

میشه بیشتر توضیح بدی مغزم قفل کرده

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
فعلا صبر کن شاید سوتفاهم باشه،بعد خودت برو از شماره ناشناس زنگ بزن به اون شماره ببین مرده یا زن

وای اخه دارم دیوونه میشم بعد از یه عمر زندگی و یه بچه باید به طرف بگه مجردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای اخه دارم دیوونه میشم بعد از یه عمر زندگی و یه بچه باید به طرف بگه مجردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بگم والا سر از کارای این مردا در نمیارم!بازم عجله نکن رو خودت مسلط باش یوقتایی واقعا سوتفاهم پیش میاد

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چی بگم والا سر از کارای این مردا در نمیارم!بازم عجله نکن رو خودت مسلط باش یوقتایی واقعا سوتفاهم پیش ...

خب مکالمشون تا کجا ادامه پیدا کرد؟

تا جایی که اسم همسرم رو گفت و همسرم گفت افرین خوب منو شناختی خودتو معرفی کن و بعد از اون دیگه پیامی رد و بدل نشده

تا جایی که اسم همسرم رو گفت و همسرم گفت افرین خوب منو شناختی خودتو معرفی کن و بعد از اون دیگه پیامی ...

چی بگم کلا کار شوهرت که درست نبوده ولی تو صبر کن ببین تا کجا میخواد پیش بره طرفتو بهتر بشناسی اصلا به روی خودت نیار امروز،من تمام دعا میکنم که سو تفاهم باشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چی بگم کلا کار شوهرت که درست نبوده ولی تو صبر کن ببین تا کجا میخواد پیش بره طرفتو بهتر بشناسی اصلا ب ...

پیامش رو امروز دیدم ما ده روز پیشه  

میشه بیشتر توضیح بدی مغزم قفل کرده

به نظرم مثلا ی داستان ساختگی جور کن مثل اینکه امروز ی برنامه دیدی که خیلی از خیانتا از روابط مجازی شروع میشه و یکم حرفاتو در این قالب بهش بگو و ببین چ صحبتی میکنه عکس العملش رو بسنج بعد هم اجازه بده زمان بگذره ببین باز هم با ایشون صحبت میکنه یا نه و البته تمام اسکرین شات ها رو فعلا نگهدار اگه باهاش صحبت نکرد که بیخیال شو و ذهنت خراب نکن اگه صحبت کرد و مطمعن شدی چیزی هست برو بهش رک بگو 

خدایا به امید تو
به نظرم مثلا ی داستان ساختگی جور کن مثل اینکه امروز ی برنامه دیدی که خیلی از خیانتا از روابط مجازی ش ...

پیامش رو امروز صبح دیدم زمانش هم مال ده روز پیشه

به نظرم مثلا ی داستان ساختگی جور کن مثل اینکه امروز ی برنامه دیدی که خیلی از خیانتا از روابط مجازی ش ...

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم