امیدوارم.ولی من هنوز هم به گفتن جملات مثبت و مثبت اندیشی اعتقاد دارم ولی دیگه هیچ وقت سراغ چاکرا ها نمیرم و حتی بهش فکر هم نمیکنم.راستی چه مدت طول میکشه خوب شم؟این انرژی رو اطرافیان تاثیر بد میزاره؟مثلا امکانش هست جاها اطرافیانم رو هم اذیت کنن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اهان چه جالب من به خاطر یه سری مسائل میخوام برم فکر میکنم بدردم میخوره🤔
بهت توصیه میکنم که دنبالش نری من نمیدونستم که این کارا بده چون تو سایتها مینوشت که یوگا بااصول اسلام همخوانی داره و من فکر میکردم که یوگا هم مثل کارهای خوب دیگه تو اسلام مجازه ولی برعکس یوگا انسان رو گمراه میکنه در نهایت
راستش اول از چاکرای ریشه شروع کردم و درواقع هیچ کار خاصی نکردم.امروز ظهر سعی کردم که با قدرت ذهنم چا ...
به همین اسونیه مگ؟قبلاتمرین نداشتی؟
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️. من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
نه خطرناکه نکنید اینکارو من تجربه ی مشابه داشتم دنبال چشم سوم و چاکرا و یوگا نباشید خواهشا غیر ب ...
چه تجربه ای داشتید میشه بگید؟من تمریناشو تقریبا انجام دادم جز ارامش چیزی نداشته اولین باره همچین چیزی دربارش میشنوم
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️. من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
اون حس اون لحظه ک شدید بود مثل خالی شدن بدن با توبه خوب میشه اما این حسایی ک الان داری همیناس ک میگ ...
حتی مراقبه و خالی کردن ذهن هم بده؟
راستش من به نظرت درباره ی این که به دین اعتقاد نداری احترام میزارم ولی حداقل خدا رو باور داشته باش من بارها حضور خدا و اثرات مثبت دین اسلام رو حس کردم ولی از وقتی تو کار چاکرا ها رفتم زندگیم کلا داغون شده و حتی حفظ شخصیتم هم برام سخت شده بهتره درباره ی اسلام هم مطالعه کنی من که دیگه به جز قرآن چیز دیگه ای رو نمیخونم.درواقع این رو فراموش کرده بودم که تنها با پیروی از قرآن و اهل بیت هست که میشه رستگار شد الان عید غدیر نزدیکه و پیام عید غدیر هم همین بوده به خدا الان با نوشتن این پیام گریم اومد