اخیشششش دلم خنک شد حقش بود دختری خونه خراب کنه عوضی
بعد جالبه مامانم پیامش داد هاااا ولی زنگ زده بوده بابامم😂😂
بابامم گوشیش بی صدا بوده ندیده
بعد از همه جا ماهارو بلاک کردن حتی از اینستا انفالو کرده😂😂😂😂حرف حق تا ناکجا ابادشو سوزونده
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر بی احترامی هاشون ک دیگه از حد خودش فرا تر رفته بود!
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
خدا رو شکر ولی یادت باشه همیشه همه خواهرشوهرها و مادرشوهر بد نیستن اگه مجردی با نگاه منفی و گارد که ...
مال ما بد نیستن ک خواهر خودشیطاننن حتی شیطانم درس میدن
نگو نگو نگو22ساله ک این حرفارو مادرم ریخت تو خودش باعث مریضیش شد
ماجرا چی بوده و چی گفته بهش؟منم چندبار در برابر بی احترامی های خواهرشوهرام سکوت کردمدفعات بعد زدم به ...
بی احترامی
دخالت بی جا
مظلوم نمایی و بد جلو دادن مادرم
اگر همون بار اول میشوندشون سر جاش ، اینجور کار به اینجا نمیکشید...جواب هاااای ....هووووی
عروس میارن تمام عقده هاشون رو خالی کنن سرشون
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اگه دوست داشتی توضیح بده عمتون چیکار میکرده مثلا و مادرتون چه جوابی بهش داده عزیزم
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7