2777
2789
عنوان

کسی درباره انرژی کیهانی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11601 بازدید | 320 پست

دوستان  من  بخاطر  یک  مشکلی  که  فقط به  دست توانای  خدای  یکتا  حل  میشه  به  طور  ناخودآگاه به  قرآن  متوسل  شدم.یعنی تنها  امیدم  خداوند  و  سخنانش  در  قرآن  بود...دقیقا در  سحرگاه  یکی  از  ده  شب  ذی  الحجه  این  انرژی  در  من  آزاد  شد  و  من  از  نور  خدا  پر  شدم  و  لبریز  شدم...و  دنیا و  آسمانها  پیش  چشمم  بزرگ  و  وسیع  شد  و  خودم  و  کوچک  و  ریز  دیدم...همونجا  مسخ  و  محو  شدم  و گفتم  چه  ملکوتی،چه  جلال  و  شکوهی....و  شادی  و  عشق  وصف  ناپذیر..اصلا  و  ابدا  نمیشه  توصیفش کرد،در  کلام  نمیگنجه...از  اون  پس  من  در  همه چیز  خدا  رو  دیدم...تو  همه  چی...هرچی  در  اطرافمه....اتفاقات  و  جریانات  عجیب  تجربه  کردم... 

متوجه  شدم  این  انرژی  که  میگن  به چاکرای  هفتم و نیلوفر  هزار گلبرگ  میرسه  همونه....تازه  متوجه  شدم چه اتفاقی  بوده  و  جریان  چی  بوده... 

قبلش  به  حال  مرگ  بودم  از  غصه  و  ناراحتی  و  آرزو  داشتم  پودر  بشم  حتی ...از  درد  و  رنج  که  بخاطر  غصه  پسرم خوردم... 

خدایا  ای  ارحم  الراحمین....به  ما رحم  کن....ای  مالک  الملک.

نور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت توصیه میکنم که دنبالش نری من نمیدونستم که این کارا بده چون تو سایت‌ها مینوشت که یوگا بااصول اسلا ...

چجوری چاکراهتو باز کردی؟! اصلا برای چی ؟! میشه برام کامل بگی ممنونت میشم👌🙏🏻

چجوری چاکراهتو باز کردی؟! اصلا برای چی ؟! میشه برام کامل بگی ممنونت میشم👌🙏🏻

راستش نمیدونم فکر میکنم از قبل باز بودن.خلاصه دیگه نمیخوام دربارش حرفی بزم چون الان دیه خیلی وقته که از آون ماجرا گذشته و الان حالم خوب خوب شده.نمیخوام یادم بیاد.