2777
2789
عنوان

کسی درباره انرژی کیهانی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 320 پست

[QUOTE=100217295]دوست عزیزم.من الان یکم حالم بد بود نتونستم بیام.راستش من دلیلی نمیدونم که منبع بیارم.چون مهم ترین کت ...[/QUOTE

واقعا دليلي نميبيني منبع بياري ؟ ارن با راحت از خودت فترا ميدي؟!!! يعني من واقعا نمي دونم شما متوجه نميشي من چي ميكم يا خودتو زدي به اون راه!!!

شما كي هستي و چه علمي داري كه به خودت اجازه ميدي بگي كتاباي اين أفراد منبع ميخان؟ اصلا چطور به خودت اجازه ميدي راجع بهچيزي حرفي بزني كه اطلاع چنداني نداري صحبت كني ؟ شما الان همين منبعي كه بهت گفته راما كريشنا شيطان پرست شده رو به من بگو، كجا خوندي اينو؟

شما در حدي نيستي كه تعيين كني كتابتي اين أفراد بعنوان متبع هستن يا نه چون هيچ مطالعه اَي نداري تو اين زمينه

واقعا فهميدن اين قضيه اينقدز سخته؟

قسمت اخر حرفت رو هم اصلا نفهميدم و ربطش رو به موضوع بحث

من كجا ادعا كردم علم بلدم؟ دقيقا پستي كه توش اين ادعا رو كردم برام ريپلاي كن

ببين هر سه تأتون چقدر دروغ به من نسبت دادين!

يكيتون ميگه عليه ايمه جبهه ميگيري ، اون يكي ميگي دروغ گفتي ميگم ريپلاي كن اون پست و شما هم ميگي فكر ميكني خودت علم بلدي !!! من كجا چنين ادعائي داشتم؟!!!

جداي از اين بحثمون اميدوارم حالت خوب بشه و رفع كسالت بشه برات چون گفتي بچه كوچيك داري ، مراقب باش بچه مريض نشه  

کاربر مامان ایلیا هیچ منبع موثقی رو برای صحت حرفاشون معرفی نکردن و عجیبه شما میگی منبع آورده..اگه من ...

عزيز به جاي سفسطه و شلوغ كاري مستدل و با حزئيات صحبت كنيد 

دعوا نداريم كه

اون كناب هايي كه ازشون به عنوان منبع اسم برده شده ، تمام مطالبشون به كتب ديني ارجاع داده شده، كه شبيهشون رو در قران هم داريم

كجاي قران مثبت انديشي، شكرگزاري، توكل و ايمان به خدا، نيت و احساس خوب، بخشندگي، كارما.... رو رد كرده؟!

خب چكيده ي جذب هم همين مطالبه

من فقط در مورد جذب حرف ميزنم چون فقط در اين مورد مطالعه دارم

خب شما كه اين علوم رو با استناد به قران رد ميكنيد، لطفا با ذكر ايه به من بگيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيز به جاي سفسطه و شلوغ كاري مستدل و با حزئيات صحبت كنيد  دعوا نداريم كه اون كناب هايي كه از ...

انون جذب معتقد است تمام چیزهایی‌ که‌ تصور کرده و بر آنها تمرکز می‌کنیم، به سوی ما جذب خواهند شد و آنها را به دست خواهیم آورد!
با آن‌که نکات مثبتی؛ مانند توجه به مفهوم کلیدی «امید» در این قانون نهفته است که می‌تواند به نشاط، طراوت و بالندگی روحی بیانجامد، اما نمی‌توان این قانون ادعایی را کاملاً منطبق با آموزه‌های اسلامی و نیز یافته‌های تجربی دانست.
این قانون مسلماً عمومیت‌ ندارد، ترویج‌کننده انسان‌محوری و آرزو‌پروری است، تفاوتی میان آرزوهای مثبت و اخلاقی با خواسته‌های منفی و غیر اخلاقی نمی‌گذارد  و در نهایت ناهمخوان با روایاتی است که صریحاً اعلام می‌کنند که یکی از دلایل شناخت خدا آن است که انسان با تمام تمرکزها، برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها به آرزوی خود نخواهد رسید و همین عدم موفقیت در پاره‌ای از موارد، خود بهترین دلیل بر آن است که خواست انسان تابع کوچکی از خواست خدا است.

عزيز به جاي سفسطه و شلوغ كاري مستدل و با حزئيات صحبت كنيد  دعوا نداريم كه اون كناب هايي كه از ...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa74251&ved=2ahUKEwiOo4_C6_HjAhWBw8QBHSQKD9cQFjABegQIBRAB&usg=AOvVaw1OIqDOQu1Jp9ya4_KGRnuZ

شرح تفصیلی تو این لینک هست 

مطالعه کنید چرا اسلام با قانون جذاب موافق نیست

[QUOTE=100217295]دوست عزیزم.من الان یکم حالم بد بود نتونستم بیام.راستش من دلیلی نمیدونم که منبع بیار ...

من گفتم اگر یوگا به رابطه ی انسان با چهارده معصوم صلوات الله علیهم اجمعین صدمه نزند یوگا خیلی هم عالی است

اگر مارو از چهارده معصوم دور کرد اصلا خوب نیست و شیطانی است

ملاک چهارده معصوم علیهم السلام هستن

شخصی ک یوگا کار میکنه خودش متوجه میشه ک حالات و احوالش چطور ه

توصیه ی من اینه ادم یه چند لحظه تفکر کنه

ببینه ب چه نتیجه ای میرسه

منبع هم قرانه

جایی ک ب شیطان دستور داده شد ب ادم سجده کند

بخاطر شخص ادم نبود

بخاطر اسمایی بود ک خدا ب ادم تعلیم داد

اسما چه بود

اسمهای مقدس چهارده معصوم

از همان لحظه کینه ی اهل بیت علیهم السلام ب دل شیطان افتاد

اینارو میتونید تو تفاسیر قران پیدا کنید

پس نقطه ی مقابل شیطان پیامبر صلوات الله علیه و اله

و حضرت علی و اولادش صلوات الله علیهم اجمعین هستن

این چیزی است که من تجربه اش کردم و همینجا اعلام میکنم که با بند بند وجودم ب اون شهادت میدم

(من تو اون پست اینو مطرح کردم شما گفتید بسه دیگه اه)

اگر این جبهه گرفتن نیست 

پس چیست؟

[QUOTE=100217295]دوست عزیزم.من الان یکم حالم بد بود نتونستم بیام.راستش من دلیلی نمیدونم که منبع بیار ...

در ضمن رابطه با چهارده معصوم هم زبانی نیس

که مثلا یه نفر بگه من دوستشون دارم

ما هممون همینو میگیم و موقع مشکلاتمون صداشون میزنیم

رابطه منظورم مداومت بر زیارت عاشوراست

چقدر دل میده شخص

چقدر توفیق داره

توفیق درددل با امام زمان علیه السلام رو داره

توفیق زیارت امام رضا علیه السلام و امام حسین علیه السلام رو داره

تو حرم دلش میشکنه؟

وصل میشه ب امام و درددل کنه؟

مجالس روضه شرکت میکنه؟

دلش تو مجلسه؟

این حالاتی که گفتم رو خودم ندارم همیشه

سعی میکنم داشته باشم اما خوب منم رو سیاهی هستم واسه خودم

اینایی که گفتم برای بعضی شدید تره برای بعضی کمتر

هر کس خودش خودش رو نسبت ب قبلش محک بزنه

ببینه چه تغییری کرده؟

یا اصلا تغییر نکرده

این ملاکه برای شیطانی بودن یا نبودن چیزی

هم ب صرف تجربه و هم ب صرف مستند بودن ب قران و روایات

من دعوا دارم انصاف هم خوب چیزیه به خدا ؟!؟! والا من از اول کامنتام همش دارم با لحن خیلی محترمانه و خوب جواب دوستتونو میدم و جواب شمارو هم با اینکه لحنتون خیلی تند بود بازم با لحن محترمانه وخوب دادم.. اولا کامنتای من هست و تو بیشترشون گفتم من در سایه خدا و قرآن آرامش مطلق دارم و دیگه نیازی نمیبینم دنبال یوگا و قانون جذب و روشهای دیگه باشم..درضمن قانون جذب دقیقا همون مفهوم دعا هست با این تفاوت که تو دعا اگه نتیجه بگیریم میگیم خدا خواستمونو داد و تو قانون جذب میگیم ما به کمک قانون جذب به خواستمون رسیدیم ودقیقا من با همین قسمتش مشکل دارم.. قانون جذب که چندین ساله اومده تو بورس میگه مثبت اندیش باشید و پیامبر چندین قرن پیش گفت همه چیزو به فال نیک ومثبت بگیرید حتی اتفاقات ونشانه های بد رو.. قانون جذب میگه تو ذهنتون آرزوتونو جوری تصور کنید که انگار بهش رسیدین وبابتش پیشاپیش خداروشکر کنید قرآن و پیامبر و امامان معصوم هم چندین قرن پیش دقیقا همین و گفتن..مرحله اخر جذب رهاسازیه که همون مفهوم توکل دردعا رو داره.. پیامبر و اماما و مهمتر از اونا قرآن بزرگترین معجزه خدا چندین قرن پیش این تعالیم و به ما یاد دادن و غربیها اومدن براساس همین تعالیم ما قوانین جدیدی رو وضع کردن کتاب نوشتن واثر ساختن.. حالا سوال من اینه یه انسان عاقل و فهمیده واصیل، دنبال اصل میره یا کپی وفیک؟! من خودم همیشه ترجیح میدم توزندگیم دنبال اصل باشم نه فیک..درضمن یه انسان بد و ظالم اگه بره درخونه خدا،مسلما خدا اگه صلاحش باشه ازروی لطف و کرم حاجتشو میده ولی همون انسان بد و ظالم هیچ وقت با قانون جذب نمیتونه هیچ چیز خوبی رو به سمت خودش جذب کنه چون در قانون جذب گفته شده خوبی خوبی رو وبدی بدی رو جذب میکنه..

در مورد یوگا هم بازم میگم اگه فقط هدف ورزش ذهنی-بدنی باشه مشکلی نداره وخیلی هم خوبه و آرامش زیادی رو به آدم میده ولی بعضیا هستن دنبال ابعاد دیگه یوگا میرن و متاسفانه کلا شیطان پرست میشن..بازم تاکید میکنم همه که یوگا کار میکنن نه بلکه اوناییکه دنبال ابعاد دیگش هستن و با هدف خاصی این ورزش و دنبال میکنن...

تا بوده همین بوده که یه عده افراد کلاهبردار و متقلب از ساده اندیشی یه عده دیگه استفاده کردن و جیب خودشونو پر پول کردن و میلیاردر شدن و از ایران رفتن و تاهمیشه به حماقت اون عده ساده لوح میخندن.. پیروی از این افراد کلاهبردار، عین جهالت و نادانیه نه حرفایی که منو یه عده دیگه از دوستان گفتیم..

فقط یه چیزی بگم و ختم کلام..اگه این قوانین خودساخته بشر مثل قانون جذب جواب بده بود الان همه ثروتمند بودن، همه خوشبخت بودن، همه با عشق زندگیشون ازدواج کرده بودن و خییییلیییی چیزای دیگه...

من دعوا دارم انصاف هم خوب چیزیه به خدا ؟!؟! والا من از اول کامنتام همش دارم با لحن خیلی محترمانه و خ ...

خب عزيز شما قرار بود قوانين جذب رو با استناد به قران نفي كنيد كه تو اين كامنتتون به صورت ضمني تاييد هم كرديد

فقط نظر شخصيتون اينه كه وقتي اصلش رو داريم چرا بريم سراغ فيكش.

چه جوريه كه وقتي اين قوانين رو قران مطرح ميكنه انقدر در ظاهر بهش احترام ميزاريد، اما اگر همون قوانين رو به قول شما ٤ تا ادم غربي مطرح كنن اسمش رو ميزارين قوانين خود ساخته كه روي بشر جواب هم نميده

اينجوري باشه بايد گفت تمام مسلمون ها كه كتاب قران رو از كودكي ميخونن و معتقدن چرا خوشبخت نيستن؟!

ايراد از قوانين نيست كه همه خوشبخت نيستن

ما تو سوره عصر ميخونيم ؛ انسان هميشه در خسر ( زيان) جز كساني كه ايمان دارن و عمل صالح ميكنن

اكي بيايد اين بحث رو تموم كنيم، ممنونم كه در ارامش جواب من رو دادين

به نظرم تفاوت من و شما تو عقيده نيست چون هر دو قوانين انساني رو پذيرفتيم ، فقط شما ميخوايد كه در سايه قران باشيد، كه انشاالله هميشه باشيد🌹

ومن نوعي در سايه ي قران و ائمه حاضرم از تمام ادم ها در هر جايي از دنيا ، درس زندگي بگيرم

خب عزيز شما قرار بود قوانين جذب رو با استناد به قران نفي كنيد كه تو اين كامنتتون به صورت ضمني تاييد ...

من اصلا وابدا قانون جذب رو تایید نکردم وفقط گفتم ۸۰ درصد از تعالیم الهی کپی کردن و به اسم خودشون چاپ کردن ولی نگفتم که یک روش الهی هست.. چون تنها راه رسیدن به موفقیت رو اول تلاش خود انسان وبعد خواست خدا میدونم..من همیشه شعارم اینه از من حرکت از خدا برکت نه اینکه از من حرکت از قانون جذب برکت..در تمام عالم هستی فقط وفقط حکم خدا نافذ و جاری هست ولاغیر..دست به دامان هرچیزی به جز خدا شدن رو هم شرک میدونم همون درخواست از ائمه معصوم که خود خدا بهمون سفارش کرده هم آداب خودشو داره و ما نباید بگیم مثلا امام حسین فلان حاجتمو بده بلکه باید بگیم شما که عزیز خدا وآبرودار هستین برای من دعا کنین به خواستم برسم یا مثلا خدا رو بهشون قسم بدیم..

بنظر منم برای کسانیکه اهل دل و قابل هدایت باشن همین مقدار از حرفای من که همش براساس قرآن و تعالیم دین هست کفایت میکنه کسانی هم که لجوج و کوردل هستن خودپیامبر هم بیان نمیتونن هدایتشون کنن..