2777
2789
عنوان

چقد بی عرضم من

190 بازدید | 16 پست

بقول ی کاربری بی عرضه بودی که هیچی نگفتی به این آدم !! 

ولی قبل اینکه تعریف کنم بگم که اگه نمیزاشتم شخصیت خودشو رو کنه و باهاش برخورد میکردم ممکن بود بروز نده و بعد ازدواج می‌فهمیدم و دیگه کاری از دستم بر نمیومد !! 

داستان ازین قرارع که 

یه آقایی که اتفاقا پسرعموم هست حدودا هشت ماه شبو روز التماسم میکرد دوست دارمو میخامت و این حرفا قبول کن بیام خاستگاری  ، از لحاظ ظاهرم بسیار  خوشتیپ و خوش هیکل و خوشگل و قد بلند بود من بعد هشت ماه اصرار ایشون قبول کردم !!چون خودشو خیلی خوب نشون داد

ادامشو الان میزارم 

این آقا اعتماد به نفس منو نابود کرد ببخشید بی پرده حرف میزنم

می‌گفت تو که صورتت سفیده واژنت هم باید صورتی باشی نوک سینت باید صورتی باشه بدنت باید س کسی باشه و می‌گفت می‌بینمت ح شری میشم بات حرف میزنم ح شری میشم

بد دلم بود خیلی و پروف میزاشتم می‌گفت مگه ولی و خرابی که عکس خودت می‌زاری

دوبارم تهدیدم کرد بفهمم با کسی بودی قبلا ،ولت میکنم حتا زنم باشی

ی شبم عکس جای خصوصیشو فرستاد و حتا وقتی بلاکش کردم نیومد عذر خواهی و ما یک ماه ارتباط نداشتیم

من این چیزارو که دیدم ترس کردم گفتم فردا بم خیانت نکنه چون تو ذهنش سفید و صورتی و این چیزا بود و چون بیشعور بود و به حرمت فامیل بودنمون حتا نگفت زشته این حرفا یا عکس اونجامو نفرستم گفتم این بدردم نمیخوره و جدا شدم و اتفاقا خیلیم اومد التماس ولی دیگه قبول نکردم الان اذیت شدم چرا بهش حرفی نزدم از طرفی ام خوشحالم ک حداقل شخصیتش رو شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این چیزارو که دیدم ترس کردم گفتم فردا بم خیانت نکنه چون تو ذهنش سفید و صورتی و این چیزا بود و چون ...

ببین این فرد واقعا عوضی به تمام معنا بوده و هرکی بهتر از تو میدید با فانتزی های مسخرش ولت میکرد روزی هزار بار خداروشکر کن و اصلا هم به این فکر نکن

متاهل و متعهد

ببین این فرد واقعا عوضی به تمام معنا بوده و هرکی بهتر از تو میدید با فانتزی های مسخرش ولت میکرد روزی ...

هرروز خود خوری میکنم چرا هیچی نگفتی همون اول تا حسابش بیاد دستش ولی از طرفی آدمی بود که خیلی حرفه ای نقش بازی میکرد ترسیدم اگه چیزی بگم شخصیتش رو پنهون کنه و بعد زندگی خود واقعیش رو کنه 

هرروز خود خوری میکنم چرا هیچی نگفتی همون اول تا حسابش بیاد دستش ولی از طرفی آدمی بود که خیلی حرفه ای ...

ببین تو الان برنده واقعی جریانی چراخودتو سرزنش میکنی 

متاهل و متعهد

خیلی  خوش  شانس بودی  ک  قبل عقد   اخلاقشو   رو  کرده  برات 

بعضی   از ما خانوم ها  موقعی ای  متوجه ای  این  رفتار شوهرمون شدیم ک  کار   از کار گذشته  بود   و رسما  زنش  بودیم 

و نمی تونیم  دهن  باز کنیم  بگیم   چ گوهیه این مرد

برو خداتو  شکر کن    انشالله  بخت  خوب  نصیبت بشه  ک خوشبخت ترین  بشی

بابا ول کن همشنیمه خالی لیوانو نگا نکن.به این نگا کن که اگر زنش بودی و واسه... ولت میکرد چی

اره بخداااا صب باید همش بی اعتماد به نفس می‌بودم هی استرس می‌کشیدم نکنه مورد تاییدش نیستم نکنه خیانت میکرد نکنه فلان 

اره بخداااا صب باید همش بی اعتماد به نفس می‌بودم هی استرس می‌کشیدم نکنه مورد تاییدش نیستم نکنه خیانت ...

نکنه چیه شک نکن بهتر از تو رو میدید و ولت میکرد.این مردک روانی شهوت بوده

متاهل و متعهد