چون دختره دوست اجتماعی پسر داره بعد داداش من زبونش تو گوتشه نمیتونه به رلش بگه که نگرد با اونا من بهش گفتم عزیزم تو که رل زدی خب چرا دوست اجتماعی داری میگه که این چیزا عادیه فکر بد نکن راجبم
داداشم رفته توی سه تا گلدون گل کاشته تزئین کرد بهش داده یعنی تا این گل ها رشد کردن پدر داداش من درومد بیچاره رفته به رلش داده رلش میگه این چیه اوردی نمیتونی مثل ادم گل بگیری گدا ؟😐
داداش من ۱۸ سالشه من همه چیه رابطه رو بهش یاد دادم گفتم مرد باش قهر نکن نازکش باش فلان باش خوش تیپ باش عطر بزن شلخته نباش بدبدخت از وقتی رل زده حتی اشپزی هم میکنه میگه میخوام یاد بگیرم
بعد رلش ؟ هی این بچه رو ناراحت میکنه داداش من مکانیکی میره هرچی پول درمیاره برای رلش خرج میکنه ست خرید ۱۵۰۰ دختره پوشید ویدیو با دوست اجتماعیش کرفت تو تیک تاک ولی با داداش من نگرفت به داداشم گفتم رلته حالا خرج کاشت ناخونشو بده دختره ذوق کنه پول میده بهش کاشت میزنه بعد مثلا گفته بود ۸۰۰ شده خب عادیه من میگم طراحیش هست یا اندازه بلند گذاشته همونجایی که من میرم رل داداشمم میره ناخونش خوشگل شده بود من عکس ناخوناشو نشدن دادم گفتم اینو برام بزنین منتهی با یک رنگ دیگه گفتم چقدر میشه گفت ۶۵۰ 😐 فکر بد بکنم؟
درسته من داداشمو کنترل میکنم دخالت نمیکنم ولی واقعا خب پسر خوب هم باشه چرا لیاقت ندارید ؟