2777
2789

چون دختره دوست اجتماعی پسر داره بعد داداش من زبونش تو گوتشه نمیتونه به رلش بگه که نگرد با اونا من بهش گفتم  عزیزم تو که رل زدی خب چرا دوست اجتماعی داری میگه که این چیزا عادیه فکر بد نکن راجبم 

داداشم رفته توی سه تا گلدون گل کاشته تزئین کرد بهش داده یعنی تا این گل ها رشد کردن پدر داداش من درومد بیچاره رفته به رلش داده رلش میگه این چیه اوردی نمیتونی مثل ادم گل بگیری گدا ؟😐

داداش من ۱۸ سالشه من همه چیه رابطه رو بهش یاد دادم گفتم مرد باش قهر نکن نازکش باش فلان باش خوش تیپ باش عطر بزن شلخته نباش بدبدخت از وقتی رل زده حتی اشپزی هم میکنه میگه میخوام یاد بگیرم

بعد رلش ؟ هی این بچه رو ناراحت میکنه داداش من مکانیکی میره هرچی پول درمیاره برای رلش خرج میکنه ست خرید ۱۵۰۰ دختره پوشید ویدیو با دوست اجتماعیش کرفت تو تیک تاک ولی با داداش من نگرفت به داداشم گفتم رلته حالا خرج کاشت ناخونشو بده دختره ذوق کنه پول میده بهش کاشت میزنه بعد مثلا گفته بود ۸۰۰ شده خب عادیه من میگم طراحیش هست یا اندازه بلند گذاشته همونجایی که من میرم رل داداشمم میره ناخونش خوشگل شده بود من عکس ناخوناشو نشدن دادم گفتم اینو برام بزنین منتهی با یک رنگ دیگه گفتم چقدر میشه گفت ۶۵۰ 😐 فکر بد بکنم؟ 

درسته من داداشمو کنترل میکنم دخالت نمیکنم ولی واقعا خب پسر خوب هم باشه چرا لیاقت ندارید ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این سن رسما ماره دختره

این بزرگ بشه چی میشه دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دختره چندسالشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

وا چرا گفتی خرج رلش کنه . چرا باید پول کاشت ناخنشوبده

بعدم برادرت سادس خیلی دخترم ظاهرا ازین بتیغاس

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

یک اینکه می‌دونم قصدت خیره ولی تو رابطشون دخالت نکن راهنمایی بکن اونم غیرررر مستقیم 

درباره گل هم خب خط فکریشون مثل هم نیست ترکی از تفکرات هم ندارن، یکی ذهنش مادیه یکی معنوی خیلی از آدمها اینطوری هستن 

مثلا من بچه بودم تولد پدرم اگر نقاشی که خودم کشیدم رو میدادم خیلی خوشحال میشد ولی اینکار برای مادرم میکردم مشخص بود توقع هدیه ازم داشت 

آدما فرق می‌کنن

به جای این کارها و دخالت ها به داشت یاد بده درست انتخاب کنه

الان میخورنت

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)