2777
2789
عنوان

باردارایی ک ماه 8 هستن😊 و کلا 3 ماه آخر بارداری بیاین بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست
منم 29 هفته ام. ترک ندارم ولی استراحت مطلقم دیابت بارداری گرفتم عفونت ادراری هم دارم وزن نی نی ه ...

ب سلامتی فارق شی گلم

چقدم عالی مبارکت باشه عزیزم😊

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس دارم زودتر مهرماه برسه و پسرمو بغل کنم😍😍😍 بعده 2 سال انتظار و دوتا سفط خدا این هدیه رو ب ...

انشالله که هميشه دلت همینجوری شاد باشه

خدا دامن هممممه ی منتظرا رو به حق پنج تن سبز کنه

واسه منم ترک نداشت تا ۸ ماه . رفتم تو نه ماه ترک افتاد‌.الان ۳۷ هفته و ۱ روزم.سیسمونی هم چیدیم یه جش ...

یا خدا پس منم ترک ترکی قراره بشم😆

آخی عزیزم ایشالا هردوتون سلامت باشید

نامدارباشه الهی

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
سه سال پیش ابن موقع ها ماه اخر بارذاریم بود.تاپیکتو دیدم مرور خاطرات شد برام.ان شاالله بسلامتی فارغ ...

الهی عزیزم😍

خیلی ممنون ان شاءالله... خخخخ چشم😆😆😆

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
سلام ان شاالله تا آخر بارداری رو به خوبی بگذرونی ان شاالله رو اینجوری بگید و بنویسید  نعوذ با ...

باشه عزیزم ممنون ک گفتی😍

ان شاالله عاقبت بخیر بشی

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
یا خدا پس منم ترک ترکی قراره بشم😆 آخی عزیزم ایشالا هردوتون سلامت باشید نامدارباشه الهی

احتمال زیاد بله 🤣منم خیلی خوشحال بودم که ترک ندارم تازه تند تند هم چرب میکردم با روغن بادام میگفتم خوبه دیگه ترک نخورد همین که افتادم تو نه ماه دیدم بعععععله...فدای شما. ان شاءالله شما و همه‌ی مامان های باردار به سلامتی فارق بشین

تیکر تولد یک سالگی دخترم . خدایا شکرت به خاطر فرشته ای 
خانوما من۲۶هفتم خوابیدنم سخت شده.شما اینطورید؟ قندمم بالا بود یکم از زایمان خصوصا طبیعیش وحشت دارم ...

ن عزیزم من سختم نیس

من قندمم نرماله

خب باهاش صبحت کن بگو طبیعی نمیخوام...

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
تا روز اخر وايسا دردت كه شرو شد برو سزارين هم بچه رسيدس هم شير دهي درست ميشه 

اهان

فک کردم منظورت اینه ک برم طبیعی خخخخ😆

اره نمیخوام زود دنیا بیارم

طبیعی رو زده 20 مهر...احتمالا بگم واسه سز تاریخ 15 مهر بزنه ک با شوهرم تو یه روز بشه تولدشون😍

ان شاالله

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
باشه عزیزم ممنون ک گفتی😍 ان شاالله عاقبت بخیر بشی

ان شاالله همچنین شما و همه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم