2777
2789
عنوان

ایا خونه شماها هم مهمون زیاد میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا با اینکه سال ۹۶ عقد کردم و سال ۹۷ عروسی کردم رفتم خونه خودم تا الان خیلی زیاد مهمون نداشتم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

دورهمی با 14 تا مهمون هر سه ماه یه بار که نوبتم میشه ولی قراره اصلا تجملاتی نباشه 

تجملاتی یه بار عید نوروز 

یه بارم عید غدیر 

دوبارم تولد بچه هام 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
استارتر جان با شوهرت صحبت كن بگو توانايي ندارم اينقدر از مهمونهاي شهرستان پذيرايي كنم لابد خانواده ش ...

اره اصلا از فامیلای ما هیچکدوم نمیان خونه ما 

بخدا دیگه دارم روانی میشم کردم از بس توگرما پذیرایی کردم وبا لباس پوشیده وروسری موندم خونواده همسرم بدبختم کردن هنوز دوهفته پشت هم ارامش نداشتم. الانم منتظرم مهمونام از تالار عروسی برگردن خسته م خسته میفهمید حالمووو

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خدا صبرت بده .نه شکر خدا زیاد مهمون نمیاد برام

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)