2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 122 پست

منک تا دلم بخاد خرج میکنم ورحم نمیکنم

خانما بخودتون برسید نزارید مردتون از خودتون بهتر بپوشه وبهتربرسه و جوونتربشع

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا با ۹۰ درصدش موافقم  هرچند اگه مرد لایق باشه با ۹۰ درصدش مخالف میشم کلا بستگی ب طرف مقا ...

باور کن ۹۹ درصدا مردا اینجورین مخصوصا اونایی که از اول چیز زیادی نداشته باشن یهو خونه ماشین بخرن

تعادل در هر كاري لازمه 

و البته اين تعادل برقرار كردن هم چندان كار راحتي نيست 

ضمنا از يه سري كامنتها اين حس به من دست ميده كه انگار نه انگار همه برنامه ريزيها براي يه زندگي مشترك هست ، انگار زن واسه خودشه مرد واسه خودش و اين وسط زن نگرانه يه وقت سرش بي كلاه نمونه و تا ميتونه خرج ميكنه 

مهمتر از همه انتخاب يه همسر همراه و همدله كه با كمك و همفكري هم براي داشتن يه زندگي بهتر برنامه ريزي كنن ( حالا در اين مورد برنامه ريزي مالي) 

من شوهرم از خداشه برم برا خودم خرید اما تفکر من خرید درست و اصولیه الان اگه به شوهرم بود هیچی نداشتی ...

ن اشتباه نیست ولی ایا ماشین بنامه توعه یا خونه نصفش بنام توعه ؟

اگ بنامت باشه خیلی عالیه ولی اگ نباشه خیلی اشتباهه

چه ربطی داره وظیفه مرده که خرج کنه، اینکه شوهرت واست خرج کنه یا ازش پول تو جیبی بگیری کوچیک نمیشی، ...

تعریف من و شما از زن با هم فرق داره. من زن رو قبل از جنسیت یک انسان می بینم که تواناییهای گسترده ای داره و می تونه سربار نباشه و در ازای خدمات جنسی خرجی نگیره

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
تعادل در هر كاري لازمه  و البته اين تعادل برقرار كردن هم چندان كار راحتي نيست  ضمنا از&n ...

این زمان قدیم صدق میکرد .ولی ن حالا ب این جامعه فساد ک همه دنبال پولن وتا یه مرد پولدار ببینن میقاپن

ن اشتباه نیست ولی ایا ماشین بنامه توعه یا خونه نصفش بنام توعه ؟ اگ بنامت باشه خیلی عالیه ولی اگ نبا ...

بله همش به نام خودم الان چند وقته تو فکرم برم لیزر مو زاید اما خرجش بالاس نمیدونم برم یا الکی پولم رفته

البته یه چیزی هم من بگم.

همونقدر که به خودتون میرسید باید به فکر آینده خودتون و بچه هاتون هم باشید. اینقدر جوونهایی دیدم که بخاطر بی فکری پدر و مادرهاشون علیرغم اینکه خودشون خوب بودن ولی نتونستن پیشرفت کنن و ازدواج خوب داشته باشن. 

همه این چیزایی ک گفتی بستگی به فهم و شعور و تربیت خانوادگی اون مرد داره اگه با مرد بی شعور ازدواج کن ...

۹۹ درصد نوع اولن ثابت شدا به من     مرد با فهم  و شعور کم پیدا میشه مگه اول زنه بد باشه بعدن خوب باشه

تعریف من و شما از زن با هم فرق داره. من زن رو قبل از جنسیت یک انسان می بینم که تواناییهای گسترده ای ...

تو در عصر قاجار زندگی میکنی .زن درازای جوانی ک ازدست میده.وقتی ک برای بچه ها میزاره باید ارزش وبهایی داشته باشه

توساده ای . مردا دوس دارن برا کسی خرج کنن. غصه نخور یکی دیگ خیلی خوشگل استفاده میکنه

بذار یه خوشگل استفاده کنه. من به اندازه خودم توانایی و استقلال رو دارم. 

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ