2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6302 بازدید | 122 پست
همه این چیزایی ک گفتی بستگی به فهم و شعور و تربیت خانوادگی اون مرد داره اگه با مرد بی شعور ازدواج کن ...

چه حرف خوبی زدی

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

من متعادل خرج میکنم ، ولی پس اندازم میکنم پس اندازامم شامل سه بخشه، ی بخش واسه فرزند آینده ام، ی بخش صرفا واسه خودم و ی بخشم واسه مسافرت.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااای داغ دلم تازه شد من تازه عروس ک بودم ۳۰ مثقال طلا برای شوهرم فروختم‌خونه خرید یه دونگشم ب اسمم نکرد البته تشکر میکنه میگه میخرم برات ولی تا چیزی میخوام میگه ندارم شرایط خوب نیس دوماه پیش خربدی چقددد خرج داری   واقا چیکار کنم عادت بگیره😣😣😣😣

بله درسته خسیس بازی نه ولخرجی هم نه هم به خودتون برسین که بدونه شما ارزشمندین هم به اندازه پس انداز ...

اره اون جدا ماهانه پس انداز کنین تو  کارت خودتون  برای ضدافتاب مارک خوب  مانتو شیک      حالا یه عده هم اون قدر پولشون نمیرسه ماشین جداگانه بخرن  ولی پول جمع کنن برای باشگاه برای لیزر  برای زیبایی و چیزایی که  باعث بشه شوهراشون  کلاس بزارن باهاش  نه       مثلا کلاسی یا حرفه ای یاد  بگیرین

شوهرتم ازت رابطه میخواد احساس خفت میکنه؟     نکن خواهر من

یعنی شما در ازای رابطه پول دریافت می کنی؟

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

من دست همسر باشه خوب خرج میکنم  خودشم میدونه عاشق خرید کردنم از خرید برای خونه بگیر تا  برای خودم ولی یه دوسالیه کمتر و یکم خسیسی میکنم خب اینم بخاطر وضعیت اقتصادی  کشوره که مجبورم 

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده

[QUOTE=99930055]من خودم اوایل زندگی خیلی قناعت بازی درمی اوردم از همه لحاظ براش کلی  جمع .....ای خاک تو سر منو خواهرام البته مادرمون هم همگی به شدت خسیس ..واز زندگی هیجی نفهمیدیم .نمیفهمیم....

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
زن پرخرج تر پر ارج تر  جیب مرد پرپول باشه ولی تواستفاده نکنی یکی دیگ خیلی قشنگ استفاده میکنه و ...

آره همینطوره واقعاََ... یه ذره که پول جمع کرد و وضعش خوب شد رفت دنبال هرزه ها.... بی لیاقت😔😔😔

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

هرکی شعور نداشته باشه در هر شرایطی نداره

بستگی به طرفت داره

من قناعت میکنم چون اونایی که ولخرجی میکننم مث من به خودشون نمیرسن شیک میگیرم و لباسامو خوب نگه میدارم

میدونمم که همسرم میبینه ومنو با جاریام مقایسه میکنه چون بی چشم رو نیست ما زندگیمونو مشترک میسازیم

ول کنین بابا ..پس انداز هم خاستی بکنی واسه خودت باشه و واسه استفاده خودت..نه شوهرت...منم نظر تو رو د ...

خب باید پولی بمونه برا خرج کردن یا نه

والا چندرغاز حقوق شوهر می‌ره بابت کرایه خونه و قسط  خورد وخوراک

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
یکی مثل مادر شوهر و خواهر شوهر من شانس دارن جمع میکنن شوهره هم همه چیو از خونه و ماشین و زمین همشو ...

خخخخ دقیقا جاری  من جمع کرد   برادرشوهرم   براش موشین گرفت  الان کلا زیر پاشه  صفره ۹۷ هست   ولی تمام خط خطش کرده  چندتا تصادف سطحی هم کرده برادرشوهرم میگه فدای سرت تو لیاقتت بهتره از اینا

خب باید پولی بمونه برا خرج کردن یا نه والا چندرغاز حقوق شوهر می‌ره بابت کرایه خونه و قسط  خور ...

یعنی شوهرت بهت پول نمیده واسه خرج خودت ؟

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹