خب دیگ باید کمتر مهمونی بدید ی کم کمتر مسافرت برید خرجای اضافه کم کنید تا ی کم پس انداز کردین اونموقه کم کم ب تفریحاتتون برسید لزومی نداره تو مهمونیاتون گوشت قرمز استفاده کنید غذایی بپزین مرغ داشته باشه کلا تو این بی پولی واقعا باید از خرج الکی زد کمتر باید چشم و هم چشمی کرد
تو قرعه کشی های خونگی ثبت نام کن،هر ماه پس اندازتو بده سکه پارسیان بزار کنار،لباس خوب بخر اما کم بخر ،مثلا یه کفش خوب بگیری دو سه سال داریش اما جنس ارزون زود خراب میشه ،خریداتو الویت بندی کن و ب ترتیب بگیر اضافیاشم خط بزن
چند ماه همه خرج هاتو بنویس، مخصوصا خرده ریزها، همشو بنویس ببین چیا بیشتر خرج میکنی بعد اولویت بندیش کن، ببین کدوما واجبه کدوما نه، خرجای اضافی رو کم کن
من برا پس انداز خودم خرید لوازم آرایشی و لباس و تنقلات رو کم کردم به شوهرمم گفتم یکم بیشتر بهم پول بده
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه