2777
2789
عنوان

کیا تو آزمایش خون آنزیم کبدشون بالا بوده؟؟ تورو خدا بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 35 پست
مال منم بالا بود .... دکتر گفت ممکنه با یه بروفن یا استامینوفن قبل از از بالا بره 

من مصرف استامینوفنم زیاده 

اما شب قبل آزمایش نخوردم 

چیکار کردی ؟

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰۰ به بالا.

وااای😦😦😦😦

برای چی؟ مشکلت اصلیت چی بود؟

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
٢٤ از من يكي بود ك ٥٣بود فكر كنم  من رژيم كرفتم وزنمم كم كردم غذاهاي سرخ كرده نخوردم اصلا چها ...

دکتر به من گفت انگار روزی یه بطری مشروب خوردی😐 من تا حالا لب نزدم اهل قلیون هم نیستم 

فقط کمی شکم دارم و ورزش نمیکردم 

درد داری؟

گاهش شکمم درد میکنه اما مدام نه 

کیسه صفرام سنگ داشت 

عمل کردی ؟ 

نه مال من بالاترینش ۹۰ بود 

اما دکتر خیلی تعجب کرد گفت نباید اینجوری باشه 

چیکار کردی؟ درمان شدی

مال من به خاطر یه سری دارو بود دکتر قطع کرد خوب نشدم بازم بالا بود گفت نمی تونی فعلا دارو بگیری چون تداخل دارویی بدی داره بیماری اصلیت واجب تره فعلا اینو درمان کن نتونستم برای کردم دارو بگيرم یک سال همینجوری آزمایش دادم بالا بود دکتر م خیلی نگران بود بعد سری آخر آزمایش دادم دکتر م تعجب کرد گفت خوب خوب شده انگار معجزه شده من همش دعا میکردم اون موقع چون کاری از دستم بر نميومد

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
عمل کردی ؟  نه مال من بالاترینش ۹۰ بود  اما دکتر خیلی تعجب کرد گفت نباید اینجوری باشه&nb ...

ارع عمل کردم بعدش آزمایش دادم خداروشکر میزون شد نگران نباش حل میشه

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁
مال من به خاطر یه سری دارو بود دکتر قطع کرد خوب نشدم بازم بالا بود گفت نمی تونی فعلا دارو بگیری چون ...

خداروشکررر 

فقط بگو آنزیم کبدت چند بود اونموقع؟ 

خداروشکررر  فقط بگو آنزیم کبدت چند بود اونموقع؟

مال من خیلی زیاد بود اصلا یادم نیست کبد سه برار بزرگ میشه فکرش رو بکن دیگه چه قدر زیاد بوده خودم لاغر بودم ولی شکمم بزرگ شده بود خيلي

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد

حتما سونو برو، مال خواهر من بقدری بالا بود که اول شک کردن هپاتیته و خواستن بستریش کنن بعد که سونو داد فهمیدن سنگ صفراس، تا دیر نشده زود سونو بده نذار به درد کشیدن برسی که درداش وحشتناکه 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
حتما سونو برو، مال خواهر من بقدری بالا بود که اول شک کردن هپاتیته و خواستن بستریش کنن بعد که سونو دا ...

چقد بالا بود؟؟ 

مال من ۹۰ بود