2777
2789

خانما من آنزیم کبدم بالا بود باید برم سونو اما ترسیدم 

برای شما پیش اومده؟ تو گوگل میزنم خیلی خطرناکه

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من خییییییییلی بالا بود بعدش معلوم شد سنگ صفرا دارم عمل کردم درس شد

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

یعنی کبدتون چربه.منم متاسفانه دارم. کلا هرکی یکم اضافه وزن داره کبدش چرب میشه. الان اکثر آدما تو ایران بخاطر این روغنا کبد چرب دارن. باید غذاهای چرب اینا کمتر بخورید. 

در انتظار رویت ماییم و امیدواری   
انزيم كبد من٥٣بود😶😶😶😶 ي مدته سالم خوري ميكنم  برم باز ازمايش ببينم چيشد  سونو هم نر ...

چند سالته ؟ مال من یکیش ۵۰ بود یکیش ۹۰ 

یکم شکم دارم اما اضافه وزن ندارم 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
بارداری

نه

برا من خییییییییلی بالا بود بعدش معلوم شد سنگ صفرا دارم عمل کردم درس شد

تورو خدا بگو چند بود؟؟؟ میگن باید تا ۴۰ باشه 

براي منم خیلی بالا بود کبدم سه برار حد معمول بزرگ شده بود

چیکار کردی؟ درمان شدی

چند سالته ؟ مال من یکیش ۵۰ بود یکیش ۹۰  یکم شکم دارم اما اضافه وزن ندارم

٢٤

از من يكي بود ك ٥٣بود فكر كنم 

من رژيم كرفتم وزنمم كم كردم غذاهاي سرخ كرده نخوردم اصلا چهار ماهي ميشه 

سبزيجات فراون خوردم 

اخر اين ماه نوبت دارم ببينم جي شدع😱

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶