2777
2789
عنوان

کیا تو آزمایش خون آنزیم کبدشون بالا بوده؟؟ تورو خدا بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 35 پست
سونو بده احتمالا سنگ داشته باشی

خدا  نکنه 

برای من احتمالا بخاطر شکم داشتنم هست و بی تحرکی 

نسبت به هیکلم کمی شکم دارم 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
چقد بالا بود؟؟  مال من ۹۰ بود

حقیقتش یادم نیست ولی خیلی بالا بود، اولش بی محلی کرد بعد سنگ صفرا حرکت کرده بود به سمت مجاری پانکراس و خطرناک شده بود وضعیتش، از علائمش دردای شکمی ، زردی بدن و چشمها، قرمزشدن ادرار و بی رنگی مدفوع، خلاصه اون بخاطر بی محلی کردنش اورژانسی شد. حتما سونو را بده هزینه خواهرم تو بیمارستان خصوصی ۷۰شده

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتش یادم نیست ولی خیلی بالا بود، اولش بی محلی کرد بعد سنگ صفرا حرکت کرده بود به سمت مجاری پانکراس ...

هفتاد ملیون؟؟

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
هفتاد هزارتومن، گفتم بیمارستان خصوصی که یعنی دست بالاش این قیمت بود

اهان چقد کم  

خداروشکر خوب شده