2777
2789
عنوان

خواستگارم ادای بچه مثبتارو دراورد و اخرشم لو رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست

عزیزم با خاستگارت صحبت کن اگ میترسی

رفتار همین اقارو پیش کش بگو من از مردای اینجوری متنفرم خاستگار قبل شما این رفتارارو داشت حتی دیگ با اصرار و التماسم راشون ندادم بعد متوجه جریان میشه 

ب همین راحتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخواد خرابم کنه که نذاره من با کس دیگه ای ازدواج کنم هنوزم بهم پیام میده و میگه تو اخرش زن من م ...

چرا بلاکش نکردی ؟میزاری با اعصابت بازی کنه چرااا😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
شاید بخواد خرابم کنه که نذاره من با کس دیگه ای ازدواج کنم هنوزم بهم پیام میده و میگه تو اخرش زن من م ...

سیمتوعوض کن

بلاکش کن نگران نباش توکل برخداقسمتت هرچی باشه همون میشه اون هرکاریم بکنه موفق نمیشه

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
😐میرفت عقد میکردبعدمیفهمید میومد تاپیک میزد همین شما میومدی مینوشتی چراخوب تحقیق نکردین نشناخته عقد ...

من از کار اون آقا دفاع نکردم

ولی با این که ایشون هم بی اجازه سرک کشیده تو گوشیشون مخالفم

همه ی مشاور ها هم میگن حتی بعد از ازدواج همه ی آدما یه سری حریم خصوصی برای خودشون دارن

این که دیگه خواستگار بوده

بعدم به راحتی با مراجعه به مشاور قبل از ازدواج میتونستن تیپ شخصیتی اون آقا و تنوع طلب بودنشون رو متوجه شن.

وای چ ادم بیشعوری بوده 😒😒😒  ن عزیزم جرعت نداره اگرم اومد چیزی گفت بگو بیا ثابت کن اگر مزاحم ...

خیلی بیشعوره اگه از اولش میدونستم ادم عوضی و کثیفیه هیچوقت اجازه نمیدادم بیان خونمون واسه خواستگاری 

حالا مثلا باباش جانبازه و خانواده شهیدن !! بعد این قضیه افسردگی گرفتم دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم مثلا این به ظاهر بچه مثبت بود   

خیلی کارت زشت بوده که بی اجازه تو گوشیش و مخاطبینش سرک کشیدی

عزیزم بخاطر زندگی خودم و اینکه اینده میخوام با چه کسی زندگیمو شروع کنم مهم بود که بدونم کی بود که بهش زنگ زد . 

الان دونستم که اون ادم کثیفیه و کشیدم کنار  اگه بعد ازدواج میفهمیدم که خیلی بدتر بود!!!!!

هیچ غلطی نمیتونه بکنه  خاستگار بوده و زیر نظر خانواده  اگر موقعیتش خوبه ردش نکن

بنظرت به خواستگارم بگم که باهم بیرون رفتیم و فهمیدم ادم مناسبی نیست ردش کردم ؟ یا کلا نگم بهش

خیلی بیشعوره اگه از اولش میدونستم ادم عوضی و کثیفیه هیچوقت اجازه نمیدادم بیان خونمون واسه خواستگاری& ...

ابرو هرچی شهید و خانواده جانباز و ایثار گر برد واقعا ... بهتر ک ولش کردی رفت دیگ بهش فکرم نکن هرکاری ام خواست بکنه مطمن باش اولا ن مدرک داره واسه اثباتش ن جرعت داره . چون کوچیکترین خطایی ب جرم مزاحمت میان میگیرن میبرنش . فکرتو درگیرش نکن لیاقت نداره اصن

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
چی میخواد بگه.اگه مطمئنی طرف خوبه ردش نکن اگه آدم درستی باشه با حرفای این پسره پشیمون نمیشه.

نمیدونم چی میخواد بگه ولی احتمالش هس واسه اینکه نذاره من باهاش ازدواج کنم به هر طریقی بخواد خرابم کنه 

غلط کرده یجوری بهش بگو تابلونشه مثلا بگو‌صداقت خیلی برام مهمه قبلا یه خاستگارداستم اینجوری ازاب دراو ...

اره باید همین کارو کنم ممنونم عزیزم برام دعا کنین که زود حل بشه خیلی ذهنم درگیره