2777
2789
عنوان

خواستگارم ادای بچه مثبتارو دراورد و اخرشم لو رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آتو داری دستش؟ ازت بد بگه یعنی چی؟

نه هیچ اتویی ندارم خداروشکر. فقط چون پسره خیلی عوضیه نمیخواد من با کسی ازدواج کنم واسه اینکه منو خراب کنه چرت و پرت بگه بهش

واااا حالت خوبه چرا میترسی یه جوری میگی انگار باهاش رابطه داشتی و عکس لختی ازت داره که به خواستگارت ...

درسته عزیزم باید قبل عقد بهش بگم که بعدا دردسر ساز نشه

چرا بلاکش نکردی ؟میزاری با اعصابت بازی کنه چرااا😐

بلاکش کردم ولی با ی شماره جدید پیام میده 

ببین هنوز نمیدونه که من خواستگار دارم ، احتمال میدم که محض اینکه متوجه بشه بیاد خرابم کنه

شاید بخواد خرابم کنه که نذاره من با کس دیگه ای ازدواج کنم هنوزم بهم پیام میده و میگه تو اخرش زن من م ...

پیاماشو نگه دار واسه شکایت لازمت میشه همینم الانم به جرم مزاحمت میتونی شکایت کنی

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
من از کار اون آقا دفاع نکردم ولی با این که ایشون هم بی اجازه سرک کشیده تو گوشیشون مخالفم همه ی مشا ...

ما 4 جلسه مشاوره قبل ازدواج رفتیم ولی انقدر این ادم زرنگ بود که مشاورم متوجه چیزی نشد و گف میتونیم باهم ازدواج کنیم. 

من اگه گوشیشو چک نمیکردم شاید تا الان عقد کرده بودمو خودمو بدبخت کرده بودم