2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نوزاد ۷ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5156 بازدید | 53 پست
بچه ی من هنوز که هنوزه داره منو بیچاره میکنه باغذا خوردنش.همشم تقصیر خودم بود.بلد نبودم باید چطوری ر ...

انشالله که راحت از شیر بگیریش حتما مثل پسر من سر غذا خوردن فیلم درمیاورده عاره؟هیچ غذایی نمیخوره الان؟حتی کیک و بستنی و آجیل؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
دکترش گفت اول شیر خودت بعد غذا اما این شیرمو میخوره اصلا میلی به غذا نداره انقدر گریه میکنه خودشو هل ...

بچه ی منم همین بود....بیچارم کرد.اشکال نداره نگران نباش و تحمل کن.1ماهی تحمل کن شاید بهتر شد فقط اصلا به زور و اجباروگریه بهش غذانده.اصلا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه از الان میفهمه که دارم بزور بهش میدم.دختر دوستم اومد خونمون ۶ ماه و نیمس کاسه سوپ خودشو خورد مال ...

بله عزیزم مگه میشه نفهمه وقتی به زور وادارش کنی به خوردن 

بچتو با هیچکس مقایسه نکن عزیزم بچه ها باهم فرق دارن .بعد به نظرم چون آد یا مولتی نمیخوره بی اشتهاس ی نسخه پیش دکتر ببرش حتما یا قطره اهن فروسیس بخر براش توش مولتی هم داره مزه هم نمیده اصلا اشتها اورم هست

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چیکار میکنید خوب شیر میخوره به منم بگید 

من واسه شیر میرم یه جای خلوت نازش میکنم سرشو ناز میکنم تو بغلم میگیرمش شیر میخوره وگرنه حواسش پرت میشه یه قلپ میخوره میره

بچه ی منم همین بود....بیچارم کرد.اشکال نداره نگران نباش و تحمل کن.1ماهی تحمل کن شاید بهتر شد فقط اصل ...

مرسی عزیزم.خدا صبر بده واقعا بهمون.هی دلم میخواد از کوره در برم چون کلی وقت میزارم غذا درست میکنم اما باز دلم نمیاد بهش اخم کنم .انشالله که درست بشه روز و شب نمونده برام

دختر منم ۷ ماهس استارتر پسرت چندم دی دنیا اومده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بله عزیزم مگه میشه نفهمه وقتی به زور وادارش کنی به خوردن  بچتو با هیچکس مقایسه نکن عزیزم بچه ه ...

مولتی ویتامین میم دکتر بهش داده انقد بدطعمه نمیخوره.فردا این مارکی که گفتین رو میگیرم خدا کنه اثر کنه 

مولتی ویتامین میم دکتر بهش داده انقد بدطعمه نمیخوره.فردا این مارکی که گفتین رو میگیرم خدا کنه اثر کن ...

میم نده بهش بعد دکتر دخترم میگفت تو این سن آد بیشتر نیاز دارن تا مولتی ویتامین

۲۲ دی دنیا اومد یه هفته مونده تا هفتش تموم شه

عزیزم خدا حفظش کنه😘دختر من ۱۴ دی 

میم نده بهش بعد دکتر دخترم میگفت تو این سن آد بیشتر نیاز دارن تا مولتی ویتامین

عه پس شاید بخاطر اینکه آد رو قط کردم بی اشتها شده.دقیقا دو هفتس میم میدم اما بزور بجای ۲۵ تا فک کنم ده تا بخوره