2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نوزاد ۷ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 53 پست
دکترش گفت اول شیر خودت بعد غذا اما این شیرمو میخوره اصلا میلی به غذا نداره انقدر گریه میکنه خودشو هل ...

یکی دو ساعت بعد از شیر غذا بده خب معدش پره میلش نمیکشه. وعده هاتم زیاد کن حجمشو کم

از گوشیت وا کن . بندازش رو پات یجوری گولش بزن

با گوشی امتحان نکردم.از بس گوشیامونو از دستش قایم میکنیم که عادت نکنه دیگه فقط شبا که خوابه میتونیم دستمون بگیریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک نه ولی اب لیمو ترش چندقطره بریز .خب بچه غدای بیمزه طبیعیه که نخوره من به دخترم نمیدم غذای سفره ...

مرسی عزیزم امروز بهش پوره سیب زمینی دادم خیلی خوشش اومد و خورد.اما همچنان سوپ نمیخوره حتی با آبلیمو و نمک.غذاهای جامدو خوب میخوره اما با فرنی و سوپ مشکل داره

مرسی عزیزم امروز بهش پوره سیب زمینی دادم خیلی خوشش اومد و خورد.اما همچنان سوپ نمیخوره حتی با آبلیمو ...

خب خداروشکر😍نوش جونش حتما کره هم بزن که یبوست نگیره .کره و سیب زمینی خیلی برا وزنگیری خوبه میتونی بادومو اسیاب کنی ی قاشقم بادوم بریزی توش 

کم کم قلقشو بگیر دستت اگه غذای ابکی دوس نداره بهش نده برنجو بزار پخته بشه لهش کن با گوشت بده بخوره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب خداروشکر😍نوش جونش حتما کره هم بزن که یبوست نگیره .کره و سیب زمینی خیلی برا وزنگیری خوبه میتونی ب ...

ممنون عزیزم.خیلی سخته اما امروز هم با کته و گوشت جلو رفتیم زیاد نمیخوره مثلا سه تا قاشق چایخوری سر خالی میخوره و دیگه تمام.اما من باز دوساعت دیگه بهش میدم .انشالله که به هرچی میخوای برسی واقعا خیالم راحت شد 🌺🌺🌺

ممنون عزیزم.خیلی سخته اما امروز هم با کته و گوشت جلو رفتیم زیاد نمیخوره مثلا سه تا قاشق چایخوری سر خ ...

اشکال نداره همون ۳ قاشقم کافیه معدش کوچیکه ❤کم کم خودش بیشتر میخوره خواهش میکنم عزیزم😍🌷

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
۳۵۰۰ بود موقع تولد.اینجوری ضعیف نمیشه؟هیچ مدلی هیچی نمیخوره

سلام ببخشید واقعا خیلی وقته گدشته از تاپیکتون،میشه بگین پسرتون اشتهاش چطوری شد؟ دخترم قشنگ سوپ و فرنی شو میخورد الان ۲۰روزه یهویی لب به هیچی نمیزنه ۸ماهشه و هنوز دندون درنیورده نگرانم کلا ۸کیلو ۳۰۰چیکار کنم