سلام پسرم ۷ ماهشه فقط شیر خودمو میخوره به شیشه و پستونک لب نمیزنه ،سوپ و فرنی رو میریزه بیرون و پوف میکنه،سرلاک رو نمیخوره و سرشو چپ و راست میکنه که بهش ندم،حریره بادوم نمیخوره و میریزه بیرون،قطره آهن و آد و مولتی ویتامین نمیخوره.الان ۸ کیلوعه .احساس میکنم دیگه مثل قبل شیرم کامل نیست واقعا نمیدونم چیکار کنم درموندم از بدغذایی این😓
نمک نه ولی اب لیمو ترش چندقطره بریز .خب بچه غدای بیمزه طبیعیه که نخوره من به دخترم نمیدم غذای سفره ...
مرسی عزیزم امروز بهش پوره سیب زمینی دادم خیلی خوشش اومد و خورد.اما همچنان سوپ نمیخوره حتی با آبلیمو و نمک.غذاهای جامدو خوب میخوره اما با فرنی و سوپ مشکل داره
مرسی عزیزم امروز بهش پوره سیب زمینی دادم خیلی خوشش اومد و خورد.اما همچنان سوپ نمیخوره حتی با آبلیمو ...
خب خداروشکر😍نوش جونش حتما کره هم بزن که یبوست نگیره .کره و سیب زمینی خیلی برا وزنگیری خوبه میتونی بادومو اسیاب کنی ی قاشقم بادوم بریزی توش
کم کم قلقشو بگیر دستت اگه غذای ابکی دوس نداره بهش نده برنجو بزار پخته بشه لهش کن با گوشت بده بخوره
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب خداروشکر😍نوش جونش حتما کره هم بزن که یبوست نگیره .کره و سیب زمینی خیلی برا وزنگیری خوبه میتونی ب ...
ممنون عزیزم.خیلی سخته اما امروز هم با کته و گوشت جلو رفتیم زیاد نمیخوره مثلا سه تا قاشق چایخوری سر خالی میخوره و دیگه تمام.اما من باز دوساعت دیگه بهش میدم .انشالله که به هرچی میخوای برسی واقعا خیالم راحت شد 🌺🌺🌺
ممنون عزیزم.خیلی سخته اما امروز هم با کته و گوشت جلو رفتیم زیاد نمیخوره مثلا سه تا قاشق چایخوری سر خ ...
اشکال نداره همون ۳ قاشقم کافیه معدش کوچیکه ❤کم کم خودش بیشتر میخوره خواهش میکنم عزیزم😍🌷
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤