2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نوزاد ۷ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 53 پست
امکان داره سوپ رو نگه داریم فردا بهش بدیم؟یا خراب میشه؟

نه اشکال نداره.منتها از من همونم نمیخورد آخرش میریختم دور.یه وقتایی اصلا چیزی درست نمیکردم میگفتم نمیخوره که.ولی باز عذاب وجدان میگرفتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس شاید بخاطر اینکه آد رو قط کردم بی اشتها شده.دقیقا دو هفتس میم میدم اما بزور بجای ۲۵ تا فک کنم ...

اره عزیزم از فردا آد بده بهش خیلی براشون واجب تره خوشمزه تر از مولتی ویتامینم هست 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
نه اشکال نداره.منتها از من همونم نمیخورد آخرش میریختم دور.یه وقتایی اصلا چیزی درست نمیکردم میگفتم نم ...

دقیقااااااا همون عذاب وجدانه منو کشته.احساس میکنم مادر بی مسئولیتی هستم که نمیتونم بچمو غذاخور کنم‌.اگه یه آرایشگاه برم انقد بخودم بد میگم که تو این اوضاع که بچت غذا نمیخوره آرایشگاه رفتنت چی بود.همه چی کوفتم میشه😭😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
دقیقااااااا همون عذاب وجدانه منو کشته.احساس میکنم مادر بی مسئولیتی هستم که نمیتونم بچمو غذاخور کنم‌. ...

عزیزم فقط امیدوارم زود بچت خوب بشه و غذابخوره به درد من دچارنشی.

تو سوپشم خیلییی کم ابلیمو بزن تا بخوره من به دخترم یک روز درمیون کره و پوره سیب زمینی هم میدم توام امتحان کن شاید پسرت دوست داشت

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم فقط امیدوارم زود بچت خوب بشه و غذابخوره به درد من دچارنشی.

مرسی عزیزم انشالله پسر شما هم خوب بشه و خیالت راحت

تو سوپشم خیلییی کم ابلیمو بزن تا بخوره من به دخترم یک روز درمیون کره و پوره سیب زمینی هم میدم توام ا ...

نمک و آبلیمو زیر یکسال میشه زد؟پوره سیب زمینی فقط سیب زمینی پختس؟کره هم اضافه کنم 

دختر شما غذای سفره میخوره؟

نمک و آبلیمو زیر یکسال میشه زد؟پوره سیب زمینی فقط سیب زمینی پختس؟کره هم اضافه کنم  دختر شما غذ ...

نمک نه ولی اب لیمو ترش چندقطره بریز .خب بچه غدای بیمزه طبیعیه که نخوره

من به دخترم نمیدم غذای سفره براش سوپ درست میکنم و پوره سیب زمینی اره عزیزم سیب زمینی پخته و له کن بهش کره اضافه کن بدع بخوره فقط حواست باشه تا ۲۰ دقیقه بعدش اب نده بهش که ی وقت به اصطلاح ترش نکنه .ابم در طول روز حتما بهش بده .

نمک نه ولی اب لیمو ترش چندقطره بریز .خب بچه غدای بیمزه طبیعیه که نخوره من به دخترم نمیدم غذای سفره ...

مرسی عزیزم از راهنماییت واقعا امشب انقدر درمونده شدم که اشکم درومد.ممنونم❤❤

عزیزم کلیپ کودکانه از نت دانلود کن وا کن براش ایشالا که میخوره

همش غلت میزنه و زمین و سروصورتش پر از سوپ و فرنی میشه وقتی تی وی نگاه میکنه و میخوره

بذار کریر

واینمیسته پاشو میکوبه پایین عین تاب تکون میخوره تا قبل ۶ ماه خوب بود الان دیگه قدش بلند شده خودشو نجات میده😁