2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 86 پست
خیانت چیزی هس ک فراموش نمیشه همیشه ردش رو قلب اون نفر می مونه.شاید الان شوهرش کاری نکنه ولی احتمال د ...

البته حرفت درسته ولی خانواده دوستم خیلی محدودش کردن تو مجردی ن گوشی ن بیرون رفتن ن رابطه با دوست فکر میکنم یکی از دلایلش همینه

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت درست نمیشه. خیانت دیدن برای مرد خیلی خیلی سخته. اگرم باهاش زندگی کنه همش فکر میکنه ک زنش منتظرها ک تنها بشه زود با دوس پسرش رابطه داشته باشه. همش شک میاره براش. میاد زود بزود بخونه سر میزنه. بد اشتباهی کردی بد.

هیچ وقط نمیتونه اعتمادمردروجلب کنه چون هروقت اتفاقی بیفته دعوای بشه شوهرش برمیگرده میگه که توخیانت کردی به من تاآخرعمرهمین حرفوبایدبخوره  طلاق بگیرن بنظرمن بهتره تااینکه توسری خورباشه

البته حرفت درسته ولی خانواده دوستم خیلی محدودش کردن تو مجردی ن گوشی ن بیرون رفتن ن رابطه با دوست فکر ...

چ بد.کاش دانشگاه رفته بود

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈

مردایی که سخت میبخشن زمینه پارانوئید دارن پس بهتره ازدواج نکنه چون در آینده خیلی دور حتی در کهولت ممکنه مشکلایی براش پیش بیاره، بهتره به بهانه عدم تفاهم از هم جدا بشن تا آبروی دختره نره و فرصت ازدواح مجدد خوب داشته باشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
هیچ وقت درست نمیشه. خیانت دیدن برای مرد خیلی خیلی سخته. اگرم باهاش زندگی کنه همش فکر میکنه ک زنش منت ...

یا بعضیا دوربین نصب میکنن رفت و آمد چک کنن.اجازه نمیدن دیگ زنه تنهاجایی بره و هززااار تا دردسررر

چ بد.کاش دانشگاه رفته بود

اره واقعا

تک دختر بود و تو شیشه زندانی نمیذاشتن یذره آزاد باشه از بچگیم یادمه نمیذاشتن با دوستاش بازی کنه خودشم میگه همش قاطی بزرگا بودم

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
اره واقعا تک دختر بود و تو شیشه زندانی نمیذاشتن یذره آزاد باشه از بچگیم یادمه نمیذاشتن با دوستاش با ...

پس بیچاره بچگیم‌نکرده

یا بعضیا دوربین نصب میکنن رفت و آمد چک کنن.اجازه نمیدن دیگ زنه تنهاجایی بره و هززااار تا دردسررر

آره . خیلی هم براشون سخته. انگار دنیارو ازدست دادن. من یبار دیدم شوهرم چت میکنه کلی دعوتش کردم. هواسم بهش هست. ولی مردا خیلی براشون سخته

موقعیت سختیه ... برای دوستتون دعا میکنم تا خدا کمکش کنه ... به دوستتون چن تا توصیه دارم : اول اینکه خیلی زیاد ارتباطشو با خدا و اهل بیت زیاد کنه این کار سه تا سود داره سود خیلی بزرگش اینکه مطمان باشه خدا رو صدا بزنه خدا هم کمکش میکنه دوم اینکه از گناهش توبه میکنه و پاک میشه و سوم اینکه همسرش وقتی ببینه خانمش مذهبی شده میفهمه که عوض شده و میبخشتش ... پس خیلی زیاد با خدا و اهل بیت به وسیله نماز و دعا و حرف زدن ارتباط برقرار کنه از امام زمان کمک بخواد با ذکر یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی خصوصا وقتایی که مستاصله ارومش میکنه .... 

دوم اینکه سعی کنه خودشو ببخشه ... از ته قلبش خودشو بخاطر اشتباهی که کرده ببخشه و عذاب وجدانشو رها کنه ... البته با توبه و ارتباط با خدا کم کم میتونه خودشو ببخشه 

سوم اینکه درمورد اون اتفاق هیچ وقت با همسرش یا هیچ کس دیگه ای صحبت نکنه و اجازه نده کس دیگه ای از موضوع با خبر بشه اصلا و ابدا ...

و راهکار اخرم اینکه امیدوار باشه از واکنش همسرش مشخصه که هنوز دوستشون دارن پس امیدشو از دست نده 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
عزیزم من قبلا هم عضو بودم با چند تا اکانت ولی حذف که میکردم نمیتونسم وارد اکانت قبلی بشم با جدید میو ...

اصلا به اکانتای قبلیت کار ندارم این یه رکورده هر دو ساعت یه تاپیک

خدا قوت استارتر جان

آره . خیلی هم براشون سخته. انگار دنیارو ازدست دادن. من یبار دیدم شوهرم چت میکنه کلی دعوتش کردم. هواس ...

آره چون غرورشونم میشکنه

آخه اونقد دوسش داره که چن روز نمیبینتش دیوونه میشه الانم افسرده شده میگه عذاب وجدان خودم اذیتم میکنه ...

بنظرم شوهرش امیدداره ک درست بشه.دوستت تنهابره مشاوره از شوهرشم واقعا معذرت بخاد باااش حرف بزنه فرصت بخاد اما یجوریم نباشه که هی همه چیو یادش بندازه.منطقی باهاش حرف بزنه بگه خب اینطوری ک نمیشه بهم فرصت بده تا جبران کنم و بیا تلاش کنیم تا درست شه چون بدون تلاش چیزی درست نمیشه. و حتماا خودشو جلوی شوهرش امیدوار به بهبود رابطه نشون بده اون امیدوارباشه شوهرشم ناخوداگاه امیدوار میشه.گوشیشو اینارو جلو اون رمز نزاره غیرمستقیم پیشش همه چیو ازاد بزاره تا پسره شکش برطرف شه اطمینانش کم کم بدست بیاد تو جمع هم زیاد با پسراصمیمی نشه و بیشتر به شوهرش توجه کنه بازم مخصوصاا توی جمع و جایی ک مرد هست.ایشالا درست میشه دوستت واقعااا خیانت کرده اما صلاح باشه خدا میتونه کمک کنه درست شه از ته ته دل بشینه با خدا حرف بزنه توبه کنه استغفار کنه و ازش طلب کمک بخاد واسه درست شدن اوضاع زندگیش و قول بده دیگه تکرار نکنه.نذر حضرت زهرا بکنه و تودلش مثل یه مادر باهاش حرف بزنه تا دعا کنه اوضاع زندگیش درست شه.اما بازم میگم‌یه مشاور عاالی یادش نره.اگرم میتونه نزاره مادرشوهرش بفهمه ک بعدا میکوبه توسرش و ممکنه حتی اوضاع رو خراب کنه